Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjykk nkuy8o

czy ktoras z was przeprowadzila sie z miasta na wies?albo o tym mysli??

Polecane posty

Gość kjjykk nkuy8o

j zdecydowałam sie natki krok.na wlasne zyczenie..sama tego chcialam a teraz mam watpliwosci..pracowac bede w miescie 20 minut do pociagu i 25minut pociagiem...potem autobus..

Gość h oooooh hoo
Ja wynajmowalam dom poza miastem ,dojezdzalam do pracy i mi sie odechcialo kiedy spac snieg , popękaly tory ,zmarzlam . Wrocilam na piechote do domu ,po samochod, droga nieodsniezona eh . Nie dla mnie takie atrakcje :D

Gość ja sie wyprowadze
na starosc na 100%, teraz nie moge przez prace, za duzo tracilabym czasu na dojazdy etc

Gość Ewelline21
Ja się przeprowadziłam ;) Minusy miasta - miałam porąbanych sąsiadów - darcie mordy na ulicy - nie zdrowe powietrze Plusy miasta + blisko na zakupy + blisko do lekarzy + blisko do banków Minusy wsi - w "sklepiku" nie zawsze jest to po co się tam idzie.. albo mniej świeże - przerąbane zimą - 3 autobusy w ciągu dnia Plusy wsi + świeże powietrze (może czasem przesadnie zalatujące gównem) + cisza spokój że szkoda gadać + mam bardzo miłych sąsiadów + mnóstwo miejsc do spacerowania + kuligi zimowe ;)))) o

Gość dziewczyna1234567890000
Ja całe zycie mieszkam na wsi, sa pewne utrudnienia ale jest jeszcze wiecej plusów. moze to kwestia przyzwyczajenia. zima jest lepiej odsniezone na wsi niz w wielu miastach. sklepy sa coraz wieksze, dojechac mozna wszedzie samochodem.