Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

napiszcie mi proszę ...

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

czy to jest normalne, ze kobieta zachodzi w ciaże - nie wnikamy jak - następnie rodzi MARTWE dziecko albo w ciąży usuwa albo traci dziecko - no nie tracić nie , ale martwe się rodzi albo usuwa albo traci. CZY TO JEST NORMALNE? I powinna się cieszyć bo była w ciąży. Ale żadna nie żyje. Nie doceniły ciąży sie dowiecie. A co one miały żreć? Czy można rozmawiać z DEKLEM który uważa, że najważniejsza jest ciąża? A STAŁA PRACA? Do jasnej cholery - co on robi w tej stałej pracy. No to niech se idzie dziecko zrobić - taki biolog, nie? Tam w Anglii jeden gość już był w ciąży. Bo jego poglądy to że chciałby być kobietą żeby być w ciązy. Ależ tylko kasa i już ma brzuch. Takie rzeczy już są faktem. Transwestyta. Bo czemu on jest taki monotonny - ciągle gwałt, narzucanie swojego zdania. Dlaczego nie pomyśli biologicznie - jako biolog - że np. zmienię płec. Nie wyglądał mi na takiego taki jeden a jednak - zmiana płci mu zostaje i tyle. Ja mu tylko brodę dodawałam - tylko nie wiedziałam jaki kolor i tyle. A on co mi zrobił? Wypalił mnie petem? No to ja go teraz też. Żeby nie było, że to coś wiecej niż żeby sie nie powiesił bo wyjdzie że tylko baby sie umieją wieszac, a faceci nie i sie powiesi i wiem gdzie i będzie wszystko na mnie. Ale juz nie będzie bo jutro mu od rana udowodnię że nawet może sie kropnąć nic już na mnie nie będzie.

Gość kotecek28
tak,to normalne.Ale oni wiedzieli o tym i nikt jej nie powiedział. Bali się? Nie wiem ,bojak mu dawała ten bilet to pozniej on sie jej pytal.Ale to nie jego wina to on miał tą operacje na tego penisa.Ona myśla -ale za wiele nie wymyśliła.Była dziwna.Pózniej do niej cos mowił -ale co? Ja nie wiem nie wtracam sie . Ona bardzo chciała zajsc w ciaze ale on nie chcial i jak sie dowiedzial ze jest w ciazy prawie zemdlał.Ale to przeciez niebyła jej wina Ona wziela te bilety i poszła do tego kina.Film z recenzii co wynikalo nie był jakiś rewelacyjny.Ale ona nalegała-no to się zgodzil. Chciał urodzic tego -wieszz-tamtego dnia.Poznym wieczorem ,gdy tak szli dlugo nad ta decyzja sie nie musieli zastanawiać bo odpowiedz sama przyszła im do głowy