Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjajjajjajjjja

ojciec zlał mi sie przed drzwiami....

Polecane posty

Gość jjajjajjajjjja

i tak nie uwierzycie.... ojciec lubi sobie wypicno ale zeby takie rzeczy robic??dla mnie to jest chwilami gnoj, tak sie zachowuje.. czasami mam go dosc, jutro pewnie nie bedzie pamietal co zrobil na dodatek lezaly tam trampki mojej siostry po szkole...

Gość czyli ojciec nalał
do trampek twojej siostry ?

Gość jjajjajjajjjja
no tez i na dywan płytki i odkurzacz..

Gość fffffffffiffffffffffl
a mój pies nasikał do prawego buta mojej siostry, podczas gdy w pobliżu przechodził mój ojciec, za chwilę akurat ja wychodziłem z pokoju, pies pewnie szybko uciekł i być może mój ojciec pomyślał, że ja pomyślałem, że on nasikał do buta mojej siostrze

Gość ppaawweełł
a mi kiedyś papuć wpadł do muszli klozetowej i poszedłem powiedzieć bratu, że mi wpadł, on wyszedł z pokoju, a po pewnym czasie do pokoju przyszła moja matka i powiedziała mi, że ojciec jej powiedział, że mój brat mu powiedział, że mój papuć znajduję się w muszli klozetowej

Gość jjajjajjajjjja
dobra ide stąd nawet nie wiecie co to jest alkoholizm i co potrafi zrobic z człowieka ale zycze WAM żebyscie poznali to sie przekonacie.tyle. dowidzenia

Gość qetuo
A ja Cię rozumiem... i wiem co to znaczy alkoholizm

Gość Mjdmjhjdm
Ja niestety wiem co to jest alkoholizm. Mój prawie były mąż jest alkoholikiem. Nalał kiedyś w nocy na krzesło w kuchni bo myślał że to kibel.

Gość zupelnie zwyczajna
Bazienka nie pieredol

Gość jjajjajjajjjja
bazienka on twierdzi ze jest zdrowy i powiedzial ze jak pojdzie na leczenie to sie powiesi

Gość qetuo
Popieram bazienka, mój ojciec też się nabawił marskości wątroby, i nie raz miał akcje typu białe myszki. koszmar...

Gość kurczak po tajsku
Ja wiem co czujesz bo mam to samo. Nienawidzę mojego ojca za chlanie :O mojemu tez się to zdarza...

Gość jjajjajjajjjja
moj ma czesto taqkie akcje. ostatnio mial zwidy z jakąś koparką ktora sie zapadla pod ziemie. nie raz gada sam do siebiea jemu sie wydaje ze ktos jest z nim w pokoju ale sie do niego nie odzywa... jak nie wypije to zuca sie o byle glupote, kazda pierdola mu przeszkadza..a i jeszcze powiem ze nie daje zadnych pieniedzy na dom, to co sobie dorobi to jest jego, starczy na picie i faje to jest dobrze. czasem kupi do domu jakis salceson co go nikt nie je tylko on ale i tak wypomina ze on kupuje najwiecej, i jak by nie on to bysmy zdechli z glodu.. czasami mi sie nie chce tego sluchac, zygac mi sie chce jak widze pijaka

Gość qetuo
Właśnie, dlatego może faktycznie trzeba by było się zastanowić nad tym leczeniem. Ja i moja rodzina tego niestety nie zrobiliśmy i szkoda. Pamietam właśnie że raz myślał że ktoś się wkrada do domu i cały dzień stał i z całej siły podpierał drzwi,pot się z niego lał ale stał uparcie, nikt nie mógł wyjść ani wejść. A z tym laniem to też za każdym razem wszystko zgnojone łóżka, krzesła. Gnój, smród itd. Dlatego radzę coś z tym zrobić.

Gość jjajjajjajjjja
byl taki czas co lal na polu przed schodami jak przygrzalo slonce to nie dalo sie wytrzymac tak smierdzialo. nie potrafi poszanowac tego ze ma co zjesc ze ma czysto w domu. mama pracuje za 800 zl utrzymuje mnie siostre i jego, on jak pracowal to codziennie chodzil pijany a teraz tylko dorabia za marne grosze zeby miec na picie, jak mama mowi zeby zaplacil rachunek za prąd to maakra co sie dzieje -on wszystko kupuje i placil nie bedzie - a tak naprawde nie kupuje nic..byly przypadki co kradl pieniadze, zloto ukradl warte ok.600 zl i co zrobil ? przepil!! - takze jak gdzies wychodze to zamykam pokuj na klucz

Gość qetuo
A dlaczego mama się nie rozwiedzie? z takim pijakiem nie da się żyć.

Gość jjajjajjajjjja
nie znasz zycia i malo wiesz , nie masz doczynienia z alkoholikiem

Co ty wiesz o alkoholizmiem Obejrzalem wiele filmw ...wszyscybjestesmy chrystusami,wiec wiem ,co to alkoholizm dziwko.

Gość jjajjajjajjjja
film to nie życie gnoju i nie wyzywaj mnie od dziwek, tak to sobie mow do swojej zony. film to sobie w dupe wsadz

Uwierz mi,zenobejrzalem mnistwo filmow o tej tematyce i przeczytalem wiele artykolow,wiec wiem co to jest zycie w takiej rodzinie. A ty brzydzisz sie alkoholem?? Nie wezmiesz do ust chocby malej iloscii?

Gość jjajjajjajjjja
ale tego nie doswiadczyles wiec tak dokonca to nie wiesz ;]

Gość jjajjajjajjjja
jest roznica pomiędzy 2-3 piwami,piciem wodki na weselu a alkoholizmem. jak tego nie mozesz pojąć to wybierz sie do osoby ktora ci to konkretie wytlumaczy. moze sam masz z tym problem wiec teraz szukasz wymowki- no niestety, tego nie ukryjesz

Kobieto..mam 20 lat i nie jestem wsiurem,ktory chelje tanie wina. Ale jesli chcesz to moge zostac twoim mezem. Serio mowie.

Gość jjajjajjajjjja
a czego chcesz zostac moim mężem??

Ech, wiem co Cię boli. Moja matka chlała, a potem rozrabiała jak zając w kapuście. Do dzisiaj mnie trzęsie, jak sobie przypomnę

Gość jjajjajjajjjja
nie martw sie , poradze sobie.