Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinballach

Wynik lotto był ustawiony. Ta maszyna nie losuje, tylko wybiera

Polecane posty

Gość Kinballach

zaprogramowane kule. Program komputerowy sprawdza jakich liczb zostało skreślonych najmniej w jednym kuponie i wybiera takie liczby, żeby jak najmniej osób i jak najmniej pieniędzy wygrali. Podam wam moje liczby totka z 4 kuponów: 05 07 13 23 44 45 06 07 10 18 21 22 03 08 12 17 23 43 03 06 07 09 18 39 A o to liczby które podał totek: 14 15 25 27 37 40 Jak widzicie w 4 kuponach nie trafiłem nawet jedynki. jest to niezgodne z rachunkiem prawdopodobieństwa. I nie nazywajcie mnie przegrańcem życiowym :O

Gość matylda877777
ale ktoś miał jednak szczęście.

Gość slkdlsk
Dałeś na chybił-trafił? Bo masz prawie taki sam zestaw liczb jak ja! Tylko 3 liczby się różnią

Gość ktosiaaaaaaaaaa11111
zgadzam sie z tym- ja tez sprawdzilam- ta sama sytuacja!!! czytalam na prawda xlx ( tak mi sie wydaje ze na tej stronce) o przekretach w lotto- daja barlogowi wygrac od czasu do czasu 2 banki zeby ludzie uslyszeli o takich co wygrali a te wielkie sumy dostaja swoi ziomale.....wszedzie cholerni oszusci

Gość Kinballach
Zadaj raczej sobie pytanie kto i z kim ma powiązania. To nie był przypadkowy Kowalski i Andrzejewski.

Gość Kinballach
slkdlsk Dałeś na chybił-trafił? Bo masz prawie taki sam zestaw liczb jak ja! Tylko 3 liczby się różnią Nie sam wpisywałem. Teraz widzisz, że nawet my mamy prawie takie same liczby, co jest wręcz nieprawdopodobne, a w totku zero. To przeczy rachunkowi prawdopodobieństwa.

Gość hyhyhyhy
Wszyscy od dawna wiedzą że gry losowe w tym kraju są ustawiane. Dlatego nie nalezy kupować gotowych losów (chybił trafił), tylko skreslać samemu i oddawać tuż przed losowaniem. Wtedy jest najmniejsze prawdopodobieństwo, że unikną wylosowania takich liczb jak na twoim kuponie.

Gość ciemnobiała
hehe a data? z przed miesiąca?

Gość ciemnobiała
milioner i co teraz? już się pakujesz?

Gość mzm nowy dowód
no to znalazło się tych dwóch wygranych akurat na kafe :D:D:D

Gość ciemnobiała
pewnie jeszcze ich kilku będzie ;-)

"Lista popularnych "Lottomilionerów" liczy obecnie 794 osób. Najwyższa wygrana w historii Lotto padła w Elblągu, 28 kwietnia 2010 roku. Było to dokładnie 24.636.124,00 zł. Z kolei najwyższa tegoroczna wygrana, 21.563.992,50 zł, trafiła w ręce osoby, która w marcu zagrała w "totka" w Skawinie. 17 marca 2007 roku szczęśliwiec, który zawarł zakład w kolekturze w Skoczowie wygrał 6 mln złotych. Niedawno minął rok od momentu, kiedy w Cieszynie anonimowa osoba wzbogacił się o blisko 5 mln złotych."

Gość gość
Dlaczego zdarzają się losowania gdzie w lotto i plusie powtarzają sie 3 lub 4 liczby

Gość PiotrWarkocz
A ja tam lubię i tak sobie od czasu do czasu zagrać w lotto na stronie kuponylotto pl!

Gość gość
Chcesz otrzymywać wyniki Lotto smsem ? Zobacz tutaj https://lotteo.pl Fajna usługa dzięki której nie trzeba sprawdzać wyników w nastronie każdego dnia. Codziennie otrzymasz aktualne wyniki smsem

Gość gość
Nie znam nikogo kto by wygral w lotto

Gość gość
Napewno w sowie o tym gadali tylko jeszcze nie ma o tym slowa

Gość gość
Może dokopią się do tych nagrań o toto lotku. Dobrze, że nie gram. Ach, ci kelnerzy....

Gość gość
Była też sytuacja w Bułgarii, że spiker zapowiadał liczby, które dopiero zostały wylosowane. Liczba już się w rogu ekranu wyświetlała, choć maszyna parę sekund potem ją wylosowała. Acha, i też gdzieś na południu Europy dwa tygodnie pod rząd wylosowano Te SAME LICZBY. Tam przynajmniej na żywca kantują, a tu trzeba czekać na info od kelnerów. Eh.... Co za kraj?