Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20letnia lilia

Mam 20 lat i chce 40 letniego mężczyzny!

Polecane posty

Gość 20letnia lilia

Rozmowa, pocałunki... Nawet seks. Chcę poznać prawdziwego mężczyzne

Gość Kinballach
No dobrze, a z jakiej części Polski jesteś. Zaczynajcie od tego.

Gość 20letnia lilia
Poznań, ale nie chodzi mi o dane tylko o porozumienie:) przecież w tych czasach każdy jest mobilny

Gość Kinballach
A to już kilka dni szukasz. Mobilność kosztuje. 300 km to w jedną stronę okoł 100 zł. A bez sensu się spotykać 4 razy w miesiącu (800 zł). dlatego odległość jednak jest ważna. Chyba, że jesteś gotowa się przeprowadzić do innego miasta.

Gość 20letnia lilia
Nie, nie szukam kilka dni:) mało to 20 latek w Poznaniu, w dodatku mobilnych?

majac 20 lat wyszlam za maz za 41 latka do dzis zaluje dzis tez na szczescie mam juz 27 jestem duzo madrzejsza i napewno bym tego nie powtorzyla jestem piec lat po rozwodzie na szczescie tez ze koscielnego ztym ulomnym chlopkiem nie wzielam wiec jezeli chcesz kochana moja droga to tylko sprobuj wykorzystaj potem kopa w d.....

Gość Kinballach
werka84 majac 20 lat wyszlam za maz za 41 latka do dzis zaluje dzis tez na szczescie mam juz 27 jestem duzo madrzejsza i napewno bym tego nie powtorzyla jestem piec lat po rozwodzie na szczescie tez ze koscielnego ztym ulomnym chlopkiem nie wzielam wiec jezeli chcesz kochana moja droga to tylko sprobuj wykorzystaj potem kopa w d..... Jakbyś wyszła za młodszego, to pewnie też byś już była po rozwodzie. Facet miał szczęście, że się od ciebie wreszcie uwolnił. Ale co sobie poruchał to jego. Tylko czy było warto za te awantury i wieczne narzekanie?

nie prawda jest ze psy sie na lata nie gryza GRYZA I TO JESZCZE BARDZIEJ UWIERZ MI

Gość 20letnia lilia
Ja nie napisałam, że chcę od razu na start związku na całe życie. Takie rzeczy okazują się po poznaniu drugiej osoby. Może akurat z osobą, którą poznam będzie mnie łączyć coś wyjątkowego, ale skupimy się bardziej na czasowej przygodzie? Nie wiem. Nie wiem kto to będzie, a niechce gdybać

Gość 20letnia lilia
Ej kobiety to wątek o tym, że chce mężczyzny, a nie kłotnie wasze o pierdoły

Gość Kinballach
werka84 nie prawda jest ze psy sie na lata nie gryza GRYZA I TO JESZCZE BARDZIEJ UWIERZ MI Brałaś jakieś narkotyki? Bo ni w ząb nie mogę tego zrozumieć, co miałaś na myśli w tej swojej pokręconej psychice.

MOZE I MIAL SZCZESCIE BO CIAGLE DO CZEGOS DAZYLAM CHCIALAM ZEBY POCZUL SIE MLODO DBALAM O NIEGO NAWET O STROJE TYLKO SZKODA BYLO POTEM MU TYCH JEGO KAPCI JAK MU OZNAJMILAM ZE NIE BEDE GO UTRZYMYWAC NO SZCZESCIE MIALY TE JEGO BAMBOSZE I PILOT OD TV

Gość 20letnia lilia
Bo byłaś głupia i chciałaś o razu za mąż wychodzić, ot tak chwilowy przypłym zauroczenia. Sama jesteś sobie winna.

MASZ RACJE NAJPIERW trzeba poznac druga osobe / a co do narkotykow to chyba nie trzeba cpac zeby znac najstarsze powiedzenie swiata;-)

Gość Kinballach
Echeehheheee, utrzymywałaś 40 latka????? :D :D :D

dokladnie chwilowy przyplyw ale czy to bylo zauroczenie on raptownie sie zmienil

Gość 20letnia lilia
Słuchaj masz te 300 km, rozumiem, że szkoda Ci kasy, ale jak chcesz to ja mogę podjechać, mi nie szkoda... Choć nie mówię teraz zaraz, ale np w najbliższej przyszłości:)

nie koniecznie utrzymywalam ale chcialam jak najlepiej niestety cos peklo nie wytrzymalam za wygodnie juz mu sie zylo no a ja glupia mloda zap.....na niego jak stracil prace