Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczekk88

jak mam znaleść pracę?

Polecane posty

Gość kurczaczekk88

mam 22 lata, jestem po liceum ogolnoksztalcącym, mam dwójkę dzieci 2 latka i 4 miesięczne. Chciałabym za niedługo zacząć pracę ale nie wiem co mogę robić i jak ją znaleść.

Gość kaferet
w agencji towarzyskiej pytałaś?

Gość gursew
Pytaj znajomych - znajomi dużo wiedzą, czytaj ogłoszenia w lokalnych gazetach, moze znajdziesz coś w internecie.

Gość adriandadrianna nicko
mysle ze tylk wziac dziecko pod opieke i 3 sie piekowac, wiesz po liceum i 2 dzieci? hmmm ciezk ci bedzie, co zes tak wczesnie narodzila?

Gość kukuruznica
zacznij od ortografii :) wiem, że to czepialstwo ale myślisz, że jak walniesz taki byk w cv to pracodawca nie zwróci na to uwagi? co do źródeł to czy wiesz co byś chciała robić i w jakim wymiarze? tzn czy chciałabyś pracować z domu? czy na 8h? pół etatu? czy masz jakiekolwiek doświadczenie? gdzie mieszkasz (wieś, małe miasto, duże miasto)?

Gość kurczaczekk88
dlaczego od razu źle mnie oceniacie tylko dlatego że w tym wieku mam dwoje dzieci? Smutne to... Chciałabym się troche uspołecznić, zacząć zarabiać chociażby na kasie w biedronce :/... tylko jak znaleść taką pracę?

Gość rajcuje mnie Palikot
Tusk spotyka się teraz w lasach, strach przed kibicami zajrzał mu w ......... oczko :)

Gość kurczaczekk88
obojętnie czy na pełny etat czy na pół...mieszkam w miescie około 150 tys. mieszkańców

Gość fiołke
hmmm... idz do agencji pracy tymczasowej, tam jest dużo ofert na kase, do mnei nawet sami dzwonią... tylko nie wiem czy w tak małym meiscie jest taka agencja...poszukaj w necie, i idz

Gość kurczaczekk88
fiołke dziękuje ci bardzo za radę. Nie wiedziałam o czymś takim, na pewno pójdę.

Gość fx2fx
Biedronki nie możesz znaleźć? Są chyba wszędzie.

Gość kurczaczekk88
ok biedronki są wszędzie ale do kogo sie udac tam?

Gość fx2fx
Kurczak, przestań się wygłupiać. Idź do biura i zapytaj kto się zajmuje rekrutacją nowych pracowników.

Gość kurczaczekk88
w życiu nigdy nie szukałam pracy ani też jej nie miałam także nie mam takiej wiedzy co inni...

Gość perfecto
są agencje pracy, możesz szukać pracy w internecie np na inforpaca.pl lub na gumtree. Mozesz się sama też ogłosić że zajmiesz się czyimś maluchem bo sama wychowujesz dwójkę swoich, daj ogłoszenie na osiedlu swoim, rozpuść famę wśród znajomych, rodziny. Inwestuj w siebie, zrób jakieś kursy, 22 latka z dwójką dzieci bez doświadczenia zawodowego i po liceum to nie jest najlepszy start na przyszlosc wiec musisz spiąć poślady jak to się mówi i zawalczyć. Powodzenia

Gość tez szukam pracy
mam ten sam problem z tym, ze nie mam dzieci, ale nigdy nie pracowalam mam 21 lat. Szukam tez czy to w jakims sklepie, czy markecie, ale nie ma. Chca doswiadczonych w handlu zazwyczaj. Jakie kursy najlepiej robic co mi radzicie? Ja mam tylko prawo jazdy. Na studia nie pojde chyba, ze dostane taka prace, ze bedzie stac mnie na czesne. Bo poki co nie mam na nic.

Gość kurczaczekk88
a powiedz w jakie kursy najlepiej zainwestować? zrobić też książeczkę sanepidowską?

Gość po ilości dzieci
w tak młodym wieku, widać że ochoczo nadstawiasz picz, więc zastanów się nad pracą w agencji towarzyskiej, połączysz przyjemne z pożytecznym szmato

Gość kurczaczekk88
przykro czytać takie komentarze :(

Gość fx2fx
też szukam - skąd jesteś? Ja ciągle widzę na witrynach sklepowych informacje, że poszukują pracowników.

Gość oj tam oj tammm
weź już nie udawaj takiej świętej tylko daj foto krocza :)

Gość fx2fx
Kurczak- książeczka Ci nie zaszkodzi, tym bardziej że nie dają jej "od ręki".

Gość nie znajdziesz
bo robisz bledy ortograficzne a to jest nie do przyjecia! sprawdz jak sie powinno poprawinie napisac tytul twojego tematu

Gość kurczaczekk88
wiem, wiem - znaleźć powinno być, chciałam tu uzyskać jakieś sensowne informacje... każdy przecież jakos zaczyna. Ja chcialam miec szybko dzieci, odchować i do pracy - takie było moje założenie w wieku 18lat :)

Gość kurczaczekk88
to nie jest śmieszne

Gość tez szukam pracy
ja jestem z Radomia, a u mnie ledwo co są takie informacje, a jak już wejdę i zapytam to pytają doświadczenie jest? mówię nie no to dziękujemy :o dowidzenia

Gość tez szukam pracy
poszłabym do jakiejś szkoły teraz choćby cosinusa darmowego, ale nawet nie wiem na jaki kierunek warto. Z czego i tak połowa nie rusza w ogóle, bo brak chętnych:(

Gość kurczaczekk88
tak w ogóle to chciałabym znaleźć pracę chociażby za 800zł byleby tylko wyrwać się z domu, zrobić coś dla siebie, mieć satysfakcję...

Gość tez szukam pracy
Kurczaczek ja to samo chociaż za tę najniższą krajową by mieć. I jakoś dam sobie radę byle od czegoś zacząć. Tylko naprawdę pracy nie ma. W urzędzie pracy też nic. A Ty skąd jesteś?