Gość kgdfhj Napisano Wrzesień 28, 2011 na przykład cc cleaner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 dobra. to se zara zassam i se wyklinuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej zassaj moje pento Napisano Wrzesień 28, 2011 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 a czy to naprawi mój kąputer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żonaty32 Napisano Wrzesień 28, 2011 musk se napraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 moim mózgiem jest kąputer także spoko git mayonez dżolo rozluźnij poślady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bimb Napisano Wrzesień 28, 2011 Pytanie nr 1, czy masz stały IQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bimb Napisano Wrzesień 28, 2011 To znaczy stały IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzegorz Walikoński Wytrzepał Napisano Wrzesień 28, 2011 robimy naprawy na Słomianej. :P Zajmujemy się także usługami ginekologicznymi. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bimb Napisano Wrzesień 28, 2011 Możesz skorzystać z systemu Linux marki Devian. Mogę ci dać gotowego pena. wsuniesz go sobie tylko i wszystko pójdzie gładko. Znów będziesz się mogła cieszyć życiem i Kafeterią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego zniknęły Napisano Wrzesień 28, 2011 a generalnie to co się a tym kompem dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 no generalnie to się zawiesza często a dzisiaj to już w ogóle, jak go włączałam to... czasem nawet sie ikonki na pulpicie nie pokazywały. zawias. więc wyłączałam... próbowałam na trybie awaryjnym ale nic... i tak chyba z 50 raz włączałam i wyłączałam z nadzieją że za którymś razem się nie zawiesi. no i tak się stało. a w ogóle to przy uruchamianiu wyskakuje czarne tło, error i że muszę wcisnąć F1 aby kontynuować start systemu :O padaka tera się boję wyłączyć kompa, bo jak sie znowu zawiesi na amenta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to trza formatować Napisano Wrzesień 28, 2011 innego sposobu nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty głupia szlaufo Napisano Wrzesień 28, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 no wiem wuaśnie. jestem na etapie ogarniania płytki instalacyjnej z łiną 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 ściągnij sobie taki mały pliczek ComboFix, odpal to i niech robi swoje, i nie ruszaj dopóki komputer się nie uruchomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeMorai 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 ComboFix: http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/combofix A masz partycje C: i D: na dysku twardym, czy tylko C:? - bo ja ten tego ... nie, nie chodzi o baunsowanie ... zrobisz formata to wszystko z C: zniknie. Mozesz sobie utworzyc dodatkowa partycje, o ile jeszcze nie posiadasz, dzieki /EASEUS Partition Master: http://www.partition-tool.com/download.htm - i tam wrzucic wszystkie dokumenty, np. wlasne zdjecia bez ubrania, zdjecia innych bez ubrania, ubrania bez zdjec, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 mam C, X, Y, Z. 4 patrycje :P dobra dzięki. ogarnę to później bo tera wychodzę. ale senkju soł macz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż mordę wykrzywiq Napisano Wrzesień 29, 2011 lamer z Ciebie paletz:o:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 29, 2011 Podejrzewam że to kara za skażenie dymem tytoniowym:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antyfann.1 Napisano Wrzesień 30, 2011 zwykle dziecko neostrady:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhkjhhjjkjhkjhh Napisano Maj 19, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach