pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 bo mam nie mały problem ze swoim pecetem marki laptop :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz problem to będzie Napisano Wrzesień 28, 2011 wiadomo, kto się zna. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co znowuż Napisano Wrzesień 28, 2011 zyebalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lpooiuiu Napisano Wrzesień 28, 2011 bansuj dzifko w polprzysiadach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 raczej potrzebujesz jasnowidza - coby przewidział JAKI masz ten problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikiczikitkat 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 A konkretnie jaki problem, co się z nim dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjebałaś się rzadkim klockiem Napisano Wrzesień 28, 2011 na klawiaturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattanka Alicja Napisano Wrzesień 28, 2011 Jak nie napiszesz o co chodzi to chyba nikt nie pomoze... Takze tego: baunsuj dzifko w polszpagatach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do śr. palca Napisano Wrzesień 28, 2011 28.09.2011] 09:06 pozdrawiam środkowym palcem bo mam nie mały problem ze swoim pecetem marki laptop ????????????????????????????????????????????????????/??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopie, przez tego "środkowego palca" dałeś powód by Ci powiedzieś spierdajaj chuju. Widziałeś laptopa jak świnia niebo. Głąbie laptop to nie marka!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wszyscy inni zrozumieli Napisano Wrzesień 28, 2011 żart "pecet marki laptop" :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Joł Dymodup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 do śr. palca Głąbie laptop to nie marka!!!! ] serio tak sądzisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka pieprzniczka 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 fak.aż się zaplułam przy okazji niekontrolowanego ataku histerycznego śmiechu:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 sorry, za nieobecność, ale se robiłam skana generalnie to mam tak zasranego kąpa że tylko dr house może mu pomóc ale znajdę takowego hałsa komputerowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 pomóc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 wzorcowy przykład dialogu szybko i sprawnie zmierzającego do osiągnięcia konsensusu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 hehe, no też się cieszę i dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 jeśli za konsensus, to chyba....nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 na przyszłość wal jak w dym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 na przyszłość wal jak w dym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 muszę zrobić formata koorwa. umiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 włóż płytkę a windowsem zresetuj a dalej to już proste jak pierdolenie że tak powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czy ma Napisano Wrzesień 28, 2011 płytke z windowsem. Kupując laptopa to nie jest takie oczywiste :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 no to jak nie ma to nie ma formatu, peceta przecież ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baunsbauns Napisano Wrzesień 28, 2011 tylko kompletne jełopy nie umieja robic formata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 robi formata bo się nie odzywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 nie kutwa właśnie nie mam płytki :O to co to kurfa ma być :o co ja tera poczołć mam idę się przejść. kupie se płytkę. nawet pare. pustych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 z tym pecetem to żart był. mam lapi tapi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie że mogliśmy Napisano Wrzesień 28, 2011 potraktuj go jakimś dobrym cleanerem i wypierdol co niepotrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 jakim np? narazie potraktowałam go Malwarebytes Anti-Malware. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach