Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angi_24444

Faceci to śmiecie , nic nie warci , 3 lata po slubie zdradzil ,mnie :(

Polecane posty

Gość angi_24444

Mamy dziecko ,oboje chcielismy, a teraz juz nie chce byc tatusiem bo TO GO PRZEROSLO no kurwa co za gowno zasrane , jak mozna byc takim debuilem , gdzie ja mialam oczy :( wszystko bylo super jak w bajce ,swietni tesciowie, na pocatku byl swietnym ojcem a niedawno sie dowiedzialam ze mnie zdradzil sam sie przyznal ze potrzebowal odskoczni bo nie dawal sobie rady i nie chce byc ojcem i mezem bo to nie jego bajka :/ Mam 26 lat i bede rozwodką z alimentami ,to jakis koszmar ! Zawsze sie smialam z takich kobiet ze nie umieją faceta utrzymac a teraz mnie to spotkalo :( Niue daruje temu szmaciarzowi ani zlotowki ! niech mnie ktos pocieszy :( Moja matka mowi mi teraz ,ze wiedziala ze tak to sie skonczy , to czemu mnie nie ostrzegla? tylko udawala zadowolnoną?

Gość angi_24444
On mnie zdradzil z moja matka! Skurwiel.

Gość angi_24444
No tak, ale ona jest teraz w ciąży!!!!

Gość angi_24444
i z tego powodu jestem załamana, za jednym razem straciłam matke i meża........................

Gość angi_24444
Wiedziałam że mnie nik tu kur..... nie pocieszy!!!!!!!!!!!!!!1 same pewnie zdradzacie i zabieracie prawdziwym kobietom meżow.....

Gość aaaa no wiesz ze
"Faceci to śmiecie , nic nie warci , 3 lata po slubie zdradzil ,mnie :(" to chyba na odwrót