Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość Bimbałka
Właśnie przeczytałam ze rząd chce kilka ustaw wprowadzić w tym o ivf przed nowym prezydentem :) oby zdążyli i się nie wycofali.

Nikita, musisz poczekac do jutra lub wieczora. Mnie tez bolało z lewej strony i pamietam jak pytalam Malinke czy ja po transwerze tez bolalo. Tez tutaj panikowalam ze pewnie ciąża pozamaciczna a jest wszystko ok takze spokojnie :) Bimbalka oby zalatwili sprawe in vitro zanim przejmie to nowy rząd.

Iwcia mnie dr J kazała brać magnez, na dole w aptece w GC polecili magne b6 firmy sanofi i taki cały czas biore, bo najpierw miałam skurcze a teraz dłonie mi drętwieją - mogę wg lekarza brać nawet 3 tabletki dziennie.

Gość nikita2809
Dzięki Iwcia! Za 20 minut uciekam z pracy jade oddać krew i może się uda dziś odebrać wynik...oby bo już mnie skręca ;) Choć spojrzenie na tą kartkę będzie mnie dużo kosztowac nerwów.. Trzymajcie kciuki kobitki!!

Malinka dzieki, to taki kupię bo bylam po witaminy i w aptece kobitka mi pokazala 2 rodzaje ale mowila ze lepiej jesli lekarz mi jakis zaleci a taki normalny dla wszystkich to mi w ciazy nie poleca bo niby sklad minimalnie sie rozni. Ja mam jeszcze spokój z dretwieniem i puchnieciem chociaz nogi mnie bola jesli dluzej stoje lub za duzo chodzę. Moj szkrab mnie wczoraj tak skopal;) w nocy ze do 1 nie spalam a dziś powtórka od 6 rano. Wolę juz to niz dluzsza chwilę nic nie czuję. A pamiętacie jak nie wiedzialysmy czy to juz ruchy?;) a teraz caly brzuch faluje:) Nikita moze zapytaj czy gdy zadzwonisz to wieczorem juz wynik bedzie, współczuję tego czekania na wynik:(

Gość Bimbałka
Nikita trzymamy kciuki :)

Nikkita trzymam kciuki, dasz rade, a bole to bole, teraz rozne reczy sie z nami dizeja, ryzyko ciazy pozmacicznej po in vitro jest malenkie. Tak, bylam w Invimedzie i mam bardzi nieprzychylne zdanie, zreszta ze wszytskich forumowych dziewczyn tylko jenda zaszla w ciaze, inne nawet mrozakow nie mialy

Gość catarina5567
Bimbałka co do Twojej infekcji to już w czasie badania dr. J bedzie widziala ze coś jest nie tak. Mnie jeszcze przed wynikiem cytologi podala jakis lek na recepte. Kiedy masz wizyte? Moze zadzwon sobie do niej i powiedz jaka jest sprawa, może wcisnie Cię jakbyś nie miała jutro wizyty. Takie sedziawki w ciąży to masakra, ciężko się leczy. Podmywaj się często przy tym lutinusie albo korzystaj z nawilzonych chusteczek. Lactovaginal obowiązkowo i wkładek nie żałuj. Oprócz wuplywajacego lutinusu w ciąży jest też wiecej śluzu i on też potrafi napaskudzić. Mnie lek od drJ. pomógł szybko, Tobie z pewnością też. Iwcia-Ty wariatko!!!!!- rower? ??????? Nie możesz na tylku siedzieć? ?? Już niedługo i bedziesz z dodatkiwym pasażerem jeździć, daj sobie na wstrzymanie. A swoją droga, skąd ogóle masz siły na takie pomysły? .... podziwiam :)

Też mi polecono megne b6. Te dretwiejace dłonie to chyba ucisk na kregoslup Malinka. Ja robiłam sobie elektrolity i magnez mam ok, a dłonie dretwieją zwłaszcza nocą.

Gość ani___ani
Nikita niezle przeboje z tym testem;) trzymam kciuki za bete ;) aaaa kupilam dzis leki juz leza w lodowce i czekaja na dobre czasy ;) jeszcze z 3 dni i zaczynamy hihi

Gość kas21
Nikita powodzenia! Fif a Ty kiedy sprawdzasz bete?

Gość nikita2809
Dzieki Dziewczyny! krew oddana, wyniki maja byc dzis i mozna dzwonic. Ja poczatkowo chcialam jechac po wynik, bo lepiej zobaczyc na wlasne oczy ;) ale maz stwierdzil ze szkoda paliwa i mam dzwonic. Wrocilam do domu i dla zabicia czasu zrobilam drugiego sikacza z Pink Express i znowu totalnie nic nie pokazal!!! To jest skandal bo te testy sa felerne!!!! :/ Przestrzegam przed ta firma! No nic... czekam a po 19tej dzwonie....

Ja mam dzisiaj 7dpt nie liczac dnia transferu i mysle, ze chyba jednak musze zaczekac do piatku... Nikkita trzymam kciukasy!

Gość ani___ani
Fif ja przy pierwszym in vitro mialam zrobic bete w 8 dniu po transferze ale mialam podanego 3 dniowego dzieciaczka

Ja mialam 2 dniowego, na wypisie napisane jest, ze 10dpt, ale nie pojde w sobote, wiec musze isc w piatek, zdechne do tego czasu

Gość ani___ani
Aaa w aptece Pani jak zobaczyla ile place za leki to mi gratis magnez+wit.B6 dala hehe.W tej mojej malej miejscowosci musialamPani nazwe leku przeliterowac bo nie wiedziala coto jest. Hihi

Gość ani___ani
Fifaszku wytrzymasz...nie masz wyjscia ;) mozesz isc jutro ale jak Ci np wyjdzie neg to od razu bedzie zalamka a moze sieokazac ze po prostu za wczas to zrobilas

Jezeli nie jestem w ciazy to czerwiec poswiecam na dbanie o siebie i odpoczynek. Na pocztaku lipca jade na wakacje, a pozniej wracam po sniezynki. Sama juz nie wiem co czuje. Mysle, ze sie nie udalo tak naprawde.

Catarina zdjecia zrobione? Z rowerem tak jak pisalam, poszedl w odstawke po ochrzanie od Malinki;) ja mam teraz akcję z nakrecaniem na komórkę albo tablet fikolkow jakie robi maluch. Czuje że powoli mi odbija;) M tylko patrzy i lada moment pokaże pewnie ze mam kuku na muniu, ale jeszcze jakos to moje "kamerowanie" znosi;) Nina kciuki zaciśnięte! Fifaszek 7dpt przy dwudniowych to chyba faktycznie za wczesnie, ja robilam ale przy 5 dniowych blastkach.

aaaa, no wlasnie, wiec jakbys byla w 10dpt(w moim przypadku), wiec tak jak zalecali w gyn, musze wytzrymac. Dziewczyny moje kochane, wczoraj mialam rozprawe, a jutro mam pogrzeb, niech mi ktos powie, ze jeden czlowiek umiera drugi sie rodzi, musze sie jutro pilnowac z nerwami, mialam ich az natto w tym tygodniu

Gość Bimbałka
Catarina ja mam wizytę jutro i mam nadzieje ze coś mi przepisze bo wyniki z posiewu mają być dopiero w poniedziałek :(

Fifaszek musisz wierzyc ze sie udało do samego konca. Co do umierania a rodzenia teraz znam taki przypadek. Kolega zginął w wypadku samochodowym kilka miesiecy temu gdy jego zona była w 3mc, a teraz jest w ciąży jego siostra i od brata zona jednoczesnie..chyba cos w tym jest tak jak mowią. Tylko na spokojnie bo jesli sie udalo to masz kategoryczny zakaz stresowania sie! Nikita dzwon po betę bo zle sie pisze z zacisnietymi kciukami ;) ale mam lenia, już obejzalam wszystkie mozliwe Trudne sprawy, ukryte prawdy itp;) Bimbalka myślę że dr J jutro Ci juz cos przepisze mimo że nie bedzie wyniku, mi mówiła ze to hormony w organizmie powodują głównie takie dolegliwosci.

Nikita czekamy na wynik!! Iwcia ja też oglądam te głupoty...ukryte prawdy,szpital itd. Ale to chyba z nerwów i ze stresu;)na filmie nie umię się skupić. Za dużo myśli pewnie w głowie;)

Ritta to witam w klubie oglądania głupot;) niech juz cieplo sie robi to chociaz na powietrze człowiek wyjdzie. Zaszalalam i pomalowalam paznokcie juz letnio..żółto-niebiesko. Juz mialam na pol odprysniete no ale siedzac caly dzien w domu przeciez czasu mi brakowalo na pomalowanie;) Bimbalka, Lenka, Elusiowo..jakie macie ciążowe zachcianki i dolegliwosci ? U mnie ciagle zgagaaaa juz chyba do konca tak będzie a ogólnie to fajnie sie czuje nawet.

Iwcia masz rację,ze jak siedzi się w domu to nie ma czasu nawet paznokci pomalować. U mnie dzisiaj nie pada na szczęscie to ogarnęłam ogród,posadziłam pomidorki. Jutro jadę ściągać szwy a w poniedziałek wizyta w sprawie kolejnego podejścia;)

Gość elusiowo30
Hej dziewczyny ale się wściekłam słuchając faktów pis robi wszystko żeby Komorowski nie podpisał ustawy o in vitro jakieś poprawki zgłosili żeby wydłużyć podpisanie.

Iwcia zgagi nie mam ale zachcianki tak. Przedwczoraj miałam smaka na pizze. Wiem ze nie powinnam ale siła wyższa, a wczoraj na śledzie mój mąż mówi o cho zaczęło się i tylko pyta co bym jeszcze chciała. Jutro mam badanie prenatalne a potem jak wrócę robie ciacho na piątek bo urodzinki ale i tak już prezent mam w brzuszku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować