Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość iwcia10
Elusiowo pizze jem tak raz w tygodniu tylko ze nie za ostrą. Daj znac jutro co na badaniach:) Nikita albo się juz cieszy albo popłakuje...oby to pierwsze.

Gość Lenka880
Pizza:) to jest to, też już dzwoniłam... ja jestem na konkretach, teraz są truskawki na tapecie, ograniczam się bo wiem że uczulają ale takie świeże i pyszne. Iwcia mnie też męczy zgaga wieczorami, ja walczę z nią wodą niegazowaną z lodem i pomaga. dr P powiedziała że można brać reni na zgage bo pytałam się na ostatniej wizycie.

Gość Bimbałka
A ja nie mam żadnych zachcianek jeszcze tylko wieczorne mdlosci i musze ciągle coś jeść inaczej mnie mdli. Poza tym czuje się normalnie :) Elusiowo do kogo idziesz na te badania jutro?

Gość ani___ani
Nikita czekamy ;)

Mam temp 69,9 nigdy takiej nie mam, chyba, ze jestem chora. Czulam cos i zmierzylam wlasnie

Gdzie Ty masz kochana te 69.9??????:) Nikita coś za dlugo nie daje znac:(

Fif ty jeszcze żyjesz z taką temtepatyrą? Nikita czekamy na info i mocno trzymamy kciuki. Ja niedawno wróciłam do domu z pracy. Miałam mega beznadziejny dzień. O 16 w zasadzie zaczęłam pisać wypowiedzenie. A potem się poddałam, bo jak ja tym pierd. to już w ogóle szans na ivf nie będzie :(

pod pacha ;-) Wczoraj wieczorem tez cos czulam z temp, ale nie mierzyla, a ja z zimnorodkow plus zadnych dodatkowych objawow przeziebienia

Rozumiem ze maszn39.9 a nie 69.9 ??.no chyba żeś Ty z kosmosu nam spadła z taką temperatura;) moze Nikita pojechala jednak po wynik..

może tak świętuje z małżem że nie ma czasu z nami rozmawiać :) Fif kuruj się :)

No my również:) Fifaszek czssem Ty nas ze swoją beta tak nie trzymaj. Lenka mnie zgaga najbardziej meczy tez wieczorem, wcinam migdaly ale pomagaja na chwilę. Wczesniej nigdy nie mialam zgagi ale musze przyznać że nic przyjemnego. Mi pod piersią wyskoczył włokniak i na brzuchu malutki drugi, ciekawe od czego znowu to badziewie się przypałętalo. Bleeee potem będę musiala to usuwac pewnie:( i dziwne ze mi ta blizna z oparzenia gorąca woda nie schodzi juz od świat, pewnie juz nie zejdzie a to takie pasudne pod samym pępkiem.

Boszeeee.... kocham truskawki! Zawsze kochałam, ale w tym roku są najpyszniejsze na świecie!!! A Mikołaj dostaje wariacji :) U mnie problem tego typu że kopniaki widać ale tylko te mega, jak wołam M żeby rękę przyłożył to Mikuś od razu się uspokaja, choćby wcześniej godzine szalał. Żartuje że już się boi taty, a tak naprawdę to jego dotyk działa uspokajająco m tak samo jak na mamusie :) jutro wizyta, ciekawa jestem niezmiernie jaki on już gigant. Sesja przesunięta, bo M wypadł dyżur.

o coś Nikita nie chce z nami rozmawiać ;) ciekawe czy udało sie Fifaszek hahha ale dałaś czadu z tą temperaturą;) chyba wilkołaki mają taką wysoką;) robisz jutro betę? pewnie bedzie wypasiona;) Iwcia jeszcze z 2 miesiące i będziesz miała cc. Ale ten czas ucieka;)

Gość gość
Ale się rozpisałyście! Ja chwilowo mam mega @ :/ zalewa mnie okropnie,dwie godziny bez dostępu do wc i jestem w czerwonej kropce ;) Nawet w nocy sie budzę żeby iść do wc. A śpię z tamponem max i podpaską,bo tak cieknę ;) Iwcia,żadnego roweru! Ide czytac dalej,bo odezwałam się żeby najpierw iwcie ochrzanic :) IwonaPD

Fif chyba w piątek bete będzie robić... może odczaruje nam piątki? Catarina - szkoda że sesja odwołana, ale co się odwlecze... :) Ritta jak się czujesz? Iwcia dziś nie miałaś żadnych szalonych pomysłów?

Sil mam cały brzuszek odparzony od plastrów i fragminu;) wyglądam jak zombi;) sprawdzałam dzisiaj moj***adania i te na tą myko,chlamydie i uero miałam po 5 tygodniach. Nie wiem dlaczego tak długo,może zapomnieli wydrukować i mi je dać. Ale czekałam tak długo mam zapisane daty. Kurcze wszystko mam zapisane;)

Catarina u mnie jest tak samo, jak maluch mocno kopie i M przyklada dłoń to od razu przestaje i tez się smiejemy ze juz sie boi taty;) u mnie dosyc mocno widać kopniaki i ogolnie falowanie brzucha, az się boje co to bedzie potem. Liczysz juz ruchy? Dzisiaj czytalam ze od 29-30 tc juz powinno się liczyć , ile powinno byc i kiedy powinny niepokoic. Potem to jeszcze na spokojnie doczytam. Nie kochane..dzis nie mialam mega pomysłow na żadne wariacje;)

ritta ty mnie nie strasz proszę. Dziś babka przez telefon mi powiedziała, że na niektóre badania można czekać 6 tygodni. Ale ogólnie moje powinny być w max 21 dni roboczych czyli 4 tygodnie... u mnie 3 tygodnie będzie jak mam dostać @, naprawdę mam nadzieję, że wyniki będą wtedy kiedy powiedział lekarz, czyli w następnym tygodniu :(

Ja też kocham truskawki! Ciagle jem z jogurtem naturalnym, ze śmietaną lub zmiksowane tez z mlekiem. Tylko wiecie mamuski że za dużo teraz tez ich mamy nie wcinac? I ciemne wimogrona ueielbiam mniammmm

ja też uwielbiam truskawki, ale nie mogę ich jeść za dużo, bo dostaję wysypki. Właście znalazłam kolejną stronę na której piszą o testach DNA na chlamydię i wynika z niej, że labolatorium ma wyniki po 10 dniach. Czyli pozostały czas to już widzimisię laboratorium. Moja bratowa pracuje w firmie sprzedającej odczynniki labolatoriom i powiedziała mi, że lab. żeby zaoszczędzić wykonują takie badania np. raz w tygodniu. Dlatego potem tyle czeka się na wynik... Jeśli moj***adanie rozpoczeli we wtorek tak jak było wykonane, wynik najszybciej powinnam mieć czwartek-piątek. Ale jeśli zaczęli później... to wynik też będzie później..

iwcia mam nadzieję, że po prostu dziś nie było wyników, a nie, że...

czy tylko ja się wygłupiam z kropeczkami? :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować