Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Kwiat84 - wiem. I wiem że się zadręczam i to od 2 tygodni. Ale zadręczałam się, bo już jak mężowi wysżły złe wyniki, a potem w posiewie nic, to czułam, że jednak coś głebiej tkwi, że będzie problem... no i sobie wymyśliłam... Dziewczyny - info of Fif - wynik 35 :) Mamy piątkową ciążę :) Odczarowane i super. Chyba dla Fif tort trzeba upiec :)

Jeszcze miałam napisać, że dzwoniłam do Gyn, w sprawie antybiogramu. Pani na recepcji powiedziała że pójdzie się dowiedzieć, czy został zlecony. Zaraz na wstępie mi mówili, że jak coś wyjdzie to będą zlecać i wówczas trzeba dopłacić. Mam więc nadzieję, że zlecą, bo bez tego leczenie to błądzenie w mroku, a jakoś mi się nie uśmiecha robienie kolejnego badania w celu zrobienia samego antybiogramu i rozpoczęcia leczenia. No i przy okazji zmieniłam godzinę wizyty na 14:30 - szkoda że na wcześniej się nie udało, ale zawsze to coś... szybciej będę wiedziała co dalej i może przestanę się załamywać...

Fif!!!!:):) jesteś w ciąży kochana:):) witamy w gronie nowych mamusiek:)

iwcia mi aż się lepiej zrobiło jak mi Fif tę informację przekazała. Taka jestem szczęśliwa z jej powodu. Oby i kolejnym się udało. Byle tak dalej dziewczyny :)

Fif gratulacje jak ja się cieszę. Kolejna ciąża :-) jupi takie dobre wieści chcę zawsze. Dr M miał rację powinna być kilka dziesiąt tylko byłaś dzień wcześniej sil wiem że się martwisz ale będzie dobrze pewnie leczenie potrwa około 2 tyg akurat potem do dzieła ja mam pierwsze zastrzyki za sobą :-)

Grania dzięki za ciepłe słowa. Mam taką nadzieję, że właśnie szybko uda mi się tego świństwa pozbyć. Wówczas, jeśli by faktycznie tak wyszło, definitywnie nie jadę na urlop i stymuluję się w lipcu. O złych rozwiązaniach sytuacji już nie piszę, bo wówczas zaczynam się dołować...

Noooo uda się kazdej Sil:) ale Ty musisz troche wyluzowac bo za bardzo sie kochana stresujesz tym wszystkim. Jestes w dobrych rekach i teraz bedzie z gorki, wazne że w badaniach wyszlo co jest nie tak i teraz będą dzialac w tym kierunku takze nic sie nie boj :) i nie mysl tyle o tym bo stres robi swoje na minus oczywiście. Bierz męża pod pache i na spacerek bo piękna pogoda:) i ani slowa o badaniach!)

Iwcia u mnie spacery wywołują lawinę słów. Wszystkie nasze kłótnie i dyskusje mają miejsce na spacerze. W domu jakoś trudno mi się przed mężem otworzyć. Teraz piszę posta na bloga, potem muszę chwilkę popracować, a potem jedziemy na Chorzowskiego. Mąż będzie spacerować z psem a ja będę czytać. Może uda mi się trochę odpocząć od stresu :)

Grania jak zastrzyki? sama sobie dajesz czy mąż to robi? Kurcze ja bym chyba nie dala mezowi zeby igle mi wbil;) a on by chyba szybciej padl na glebe niz to zrobil;) dziewczyny na sloneczko łapać wit D, ja potem zmykam na zakupy, na dzien dziecka porobili rabaty to moze troszke juz pokupie dzisiaj. Aa i wozek chyba w środę bedzie juz u mnie, nie moge sie doczekac normalnie;) jak dziecko na zabawke czekam.Kwiat Twoja mama robi takie fajne torty w roznych ksztaltach?:)

Sil....kategoryczny zakaz kłótni z M i zalecany odpoczynek na weekend!:) sluchaj sie starszych;)

A ja nie wierze, powiem Wam, ze nie czuje prawie nic tak dziwnie, penwie jeszcze nie dotarlo mi do mozgu :-)A torcik cvhetnie-czas rosniecia tylka uwazam za otwarty :-)

Iwcia zastrzyki robie sobie sama. Też nie dałabym zrobić mężowi, ale się przyglądał jaka dzielna jestem;-) mam tylko problem z menopur bo chyba mam tam w tej fiolce duże ciśnienie bo mi wyciąga zawartość ze strzykawki. Szybko musze wyciągać strzykawkę i trzymać żeby zawartość nie wróciła do fiolki. Też tak miałyście? Może coś źle robie

Fif super wiadomosc bardzo sie ciesze wrescie piateczek odczarowany zawsze mowilam do kolezanek jak slineczko swieci to beda dzieci :) iwcia moja mama jest cukiernikiem i robila proste torty owal i kwadrat a jak ja sie poprosi to zrobi lalke i pilke no i motyla i biedronka ktora byla podobna do zuczka i kiedys zrobila auto to tyle z nowosci a teraz jest na rencie i piecze w domu dla rodziny te torty:) sil nie mysl tyle meza wez i jedz do lasu albo parku i na spacer tylko w milczeniu a potem romantyczna kolacja i nie dokoncze sama wiesz to was bardziej zblizy prosze sie nie zalamywac :) ja juz po zakupach nic nie kupilam poogladalam sobie i stwierdzilam ze schudne troche :)

Grania ja tego zastrzyku akurat nie miałam to nie pomogę .Fif teraz proszę się oszczędzać :) no i moze w koncu na usg któraś z nas 2 pecherzyki zobaczy?;)

Gość Bimbałka
Fifaszek jak super gratulacje :)

Kwiat84 my teraz nie możemy sama wiesz co, przy tym choróbsku zakaz jest... jak się będę teraz 3 lata leczyła to z***biście po prostu...

Aha i jeszcze jedno-juz nie lubie dr Cz. Poszlam do niej po leki. Jak uslyszala Luteina to zrobila kwasne mine i zapyala "pani sama chciala luteine? Wie pani ona sie slabo wchlania i moze sie okazac, ze nie osiagniemy tego co chcemy" czyt nie bedzie zdrowej ciazy. Ja jej odpowiedzilam "tak sama chcialam, nie stac mnie na lutinus", zrobila jeszcze bardziej kwasna mine! Jak ma ochote to niech mi sponsoruje tego lutinusa. W innych klinikach go nie stosuja, a dziewczyny zachodza w ciaze-jak ja i rodza sie zdrowe dzieci. Jeszcze kilka lat temu nie bylo lutinusa i jakos wszytsko gralo.AAA co do wchlaniania to ja nie mam "kaskad" jak po lutinusie, wypada tylko troszke luteiny. Dopisala mi zatem Duphaston, co bym za malo w aptece nie wydala...

Sil a przez gume :) ja do meza kiedys powiedzialam kup gumki przedziurawimy je i bedzimy uprwiac seks to wtedy wyleca te dobre plemniki i bedzie ciaza a on mi powiedzial ze jestem nienormalna i glupia i potem ze mnie sie nabijal i smial:)

W zasadzie odradza się wszelkich kontaktów seksualnych. Ale zobaczymy co powie ta koszmarna dr Cz w poniedziałek. Coraz bardziej obawiam się tej wizyty. Nie jestem idealna, przez kilka ostatnich lat poważnie przytyłam, a teraz jeszcze ten patogen. Wyjdę w ogóle na kogoś nieodpowiedzialnego :(

Sil nikt nie jest idealny bo jakby wszyscy byli idealni to swiat i ludzie byli nudni:)

Gość gość
Fif,gratulacje!!!!!! Ciesze się ogromnie :D Będziesz miała przewalone jak sie dwa przyjęły,już Ci współczuję ;) Normalnie się ciesze do monitora :) Już ktoś z rodziny wie? kurcze jak ja Ci zazdroszczę :* Ja przepraszam że zmienię na chwilę temat ale przeczytajcie to http://wyborcza.pl/1,75478,18019656,Chca_calkowicie_zakazac_aborcji__Projekt_ustawy_gotowy_.html IwonaPD

wiem... ale boję się tej kobiety... a mój ideał, który dawno zniknął nie pomaga...

Kwiat to mamcia zrobi piękny tort na przyjście Twojego maleństwa na świat. Mi ten tablet też tak zmienia litery albo całe wyrazy, że zatwierdzam przed sprawdzeniem a potem dukam co napisałam;) Fifaszek teraz proszę ustawić swojego T co do palenia przy mamusi!:) Kurcze ja juz z lekka w zblizeniach też wyposzczona jestem, najpierw nie można było, jak juz bylo mozna to ja się bałam, potem łożysko i nie wolno, teraz juz wolno ale ja znowu się boje i się smiejemy z M że na nowo dziewictwo po ciąży będę musiała stracić;)

Fif a mi ta sama pani dala do pierwszego transweru wlasnie luteine:) może wygladalam na biedniejsza!) czeski film czasem z tymi lekarzami co? Ja za to mialam polipa wartego 1100 zl który zanikl juz na drugi dzien;) ehhhhh walka o dziecko to niezly zarobek dla klinik, aptek itd, wiedzą ze czlowiek wyda kupę kasy zeby tylko miec dziecko. Silll spokój mi tam!!!:)

Ja mam dzisiaj exta obiad, maz się ucieszy pewnie;) pizza z zamrazalki hehehhe. Nie mam czasu bo przeciez na necie musze siedziec;) jak gdera ze dlugo siedze to mówię ze szukam rzeczy dla malucha na roznych stronkach i mam spokój;)

Iwona nie da sie juz tej strony otworzyc. Wygoncie mnie tak za chwile na te zakupy ok? Jakas blokada powinna tutaj byc nie?;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować