Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość nikita2809
Czesc kochane! Ja króciótko bo wlasnie jade na ślub brata ;-) Serdecznie gratuluje Fif ciazy! Ciesze sie razem z Tobą :-)

To skor....ny zycze im w przyszlosci polamania nog i oby ich to samo spotkalo co innych i ciekawa jestem co by zrobili pier....nieci sa d**ek z tego dudy a myslam ze komorowski wygra cala rodzine zebralam zeby na niego glosowali a tu dupa ja chyba wyjade do rosji kupie bombe atomowa i wyj***e ich w kosmos dupki jedne...

Iwcia a do tego seksu sa jakies pozycje zapytaj sie lekarza to ci powie jakie pozycje mozecie robic zeby nie przeszkadzalo Szymkowi kiedy tata chce sie pokochac troche z mama;););)

Gość malamii89
Fif gratulacje ale sie ciesze ze Ci sie udalo:)) wkoncu odczarowalas piatki:)) Nikita bardzo mi przykro:( ja tez sie zle stymulowalam miakam tylko 5 komorek z czego jedna sie zaplodnila...wiec mam nadzieje ze jakbym miala powtarzac stymulacje da mi inne leki na ilosc.. . grania super ze juz dzialasz z zastrzykami.teraz z gorki:)) A ja czekam dalej na @ bo juz chce wrocic po moja sniezynke:)) zrobilyscie mi smaka na te ciasto ze kupilam truskawki i ide juz piec;)) Elusiowo spoznione zyczonka wszystkiego dobrego . Najwiekszy skarb juz masz pod serduszkiem:)) A ktoras z Wad idzie na wizyte do dr Serafina??czy na monitoringi tez do niego zapisuja?bo mi zawsze gadaja ze tylko dr M idr Cz .. iwcia jak Ty wracalas po sniezynke ile razy bylas na wizycie przed transferem??

Jezeli beta bedzie ok w poniedzialek to za dwa tygodnie mam usg. Chcialam sie umowic do Dr P, ale zorientowalam sie, ze dr M wroci juz, peniw sie ucieszy, ze tak poszlo :-) Wiec jak bedzie ok to pierwsze usg mam 12.06

Przez 2 godziny czekałam na kolesia od odczytu grzejników. Teraz godzinę czekam aż będzie schodził, bo pokoje nam na kartce pomylił. A w między czasie pogoda się popsuła, nad blokiem szaro-czarne chmurzyska... zanosi się na deszcz. s**t. Dzwonili z Gyn. mieli mi powiedzieć co z antybiogramem, ale pani chyba sobie tylko zanotowała, że ma do mnie zadzwonić. Zadzwoniła i potwierdziła wizytę w poniedziałek... mówię, że czekam na info czy z badania zrobią antybiogram, bo chyba wtedy najlepiej będą wiedzieć, jaki antybiotyk podać. No to mi pani odpowiedziała, że muszę się w poniedziałek z lekarzem skonsultować. Jaki s**t, jak mi z poprzedniego wymazu nie zrobią antybiogramu, to żeby dowiedzieć się jakie leki mam brać zaś poczekam 2 tygodnie...

Gość linkaa28
Fifaszek super:-))))) jak będziesz miała 12.06 wizytę u dr M to moze się spotkamy bo ja tez mam:-)

Witajcie kobietki;)ale się dzieje tutaj;) Fif rewelacja...mówiłam,że jestes pewniakiem;)teraz kolej na MAŁAMI;) Sil nie stresuj sie;)dostaniesz antybiotyk i za 2 tyg.będzie okey. Nie czytaj neta....da się to wyleczc;)

Gość ani___ani
Fif strasznie sie ciesze...jak przez dobe tak slicznie przyrosla to w pn to tylko formalnosc...gratuluje Ci z calego serca ;) Sil ja bylam dwa razy u dr.Cz i ja mam dobre zdanie o niej. Byla mila i nawet sie usmiechnela ale na skany moze do kogos innego sie bede umawiac zeby miec porownanie

Fifaszku mam pytanko a ty mialas ten embruzel czy jak to ta sie zwie ;) a my juz po obiadku i teraz za sprzatanie sie biore ale mi sie tak nie chce ;)

Dzieki ja tez poprosze o ten zel chyba mi dr Cz pozwoli zapytam sie jej przy wizycie bo musimy sie umowic bo mam 7 oocytow i trzeba je zaplodnic i znowu bedzie czekanie czy przetrwaja zaplodnienie a jak nie to odnowa bedzie chyba stymulacja ;) w tym zelu cos musi byc ze zarodki sie zagniezdzaja ;)

Gość Bimbałka
Ten artykuł w wyborczej dotyczy aborcji a myślałam ze ivf. No to się jesienią zacznie. Referendum powinni zrobić i to z prawem głosu tylko dla osób w wieku rozrodczym. A tu zacznie się zaraz okupacja moherowa wrrrr.

Gość gość
Fif,które to ivi Wasze? Sil,wiesz że jak zaczniesz czytać o kaszlu w necie,to wyjdzie że masz raka prostaty ;) Nie czytaj wujka google ;) U mnie burza z piorunami :/ Pies miał spacer trwający 15 minut. pierwsze krople spadły i biegiem do domu,ale nie zdążyłam przed deszczem :( Chazan się dorobił na skrobankach,a teraz zgrywa obrońce życia. hipokryta. Powiem Wam,że na jesień aż się boję wyników. Ja też kazałam wszystkim głosować na Komorowskiego,ale guzik to dało :/ IwonaPD

Fifaszku serdeczne gratulacje - tak się cieszę :) Elusiowo przyjmij spóźnione życzenia urodzinowe - spełnienia najskrytszych marzeń. Malamii ja mam w poniedziałek wizytę a raczej tylko usg u dr Serafina, niestety ostatnio coś mam pecha i nie mogę trafić do dr P :( Iwcia moja malutka tez fest kopala ale głównie w nocy i tez pod koniec ciąży dr kazała mi liczyć ruchy dziecka. U nas tez pogoda się popsuła a miałyśmy iść do parku :(

Gość nikita2809
Ja obiedzona juz jestem, prawie jakby w ciazy ;) Dzieki Malami, ja mialam tylko 75 ml Menopuru i Gonalu i moze dlatego tak malo komorek wytworzylam :( Nie bylo z czego wybierac i zadnych mrozakow :( Nastepnym razem poprosze o ten klej, moze to pomoze?

Nikita, ja tez mialam 75 gonalu i menopuru i mialam 6 kom dojrzalych i dwa mrozaki, wiec to chyba od organizmu zalezy

nikita ja miałam menopur 150...pęcherzyków miałam 6 a dojrzałych komórek 5....też mam zamiar poprosić o ten żel mam nadzieję,że dr M nie będzie miał nic przeciwko...

ja już po wypadzie do chorzowskiego. Oczywiście na koniec dopadł nas deszcz, ale było bardzo fajnie :)

Gość ani___ani
Ja tez poprosze o ten zel bo uwazam, ze duza w nim zasługa. Nie mowie fif ze bez tegoby Ci sie nie udalo ale mam kilka znajomyvh z roznych klinik ze z trzy transfery sie nie udaly a dostaly ten zel i pyklo ;) nie zaszkodzi a moze pomoc wiec trzeba o to poprosic ;) w ogole pp tych ostatnich porazkach tutaj fifka nas odczarowala i teraz bedzie nastepna grania a potem ja bo chyba nikt przed nami nie startuje.

Gość ani___ani
Malami kiedy masz dostac okres? Szybko dostaniesz maluszka do brzuszka i tez bedziemy Tobie gratulowac ;)

Gość gość
...

Gość gość
...

Gość gość
I dalej kropki...

Gość malinkaa76
Hej dziewczyny:) Fif gratuluje:) wartościami się nie martw tylko przyrostem. Ja miałam niskie wartości ale przyrost ok i dr M powiedział ze nie z takich niskich bet miał ładne ciąże. No i rzeczywiscie jest ladna oby do konca tak bylo. Myśl pozytywnie:) Przy tym ciśnieniu w zastrzykach to dobrze naciągac igła pionowo czyli ampułka w dół i szybko wyciągać. Nam tak się udawało. Wizyta ok. Księżniczka waży juz 1420 gr. Luteine mam już zmniejszona do 2*50 no i wizyty juz co 2 tygodnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować