Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

ritta15 co do lektów to powiem ci, że po zażyciu nie czuję się dobrze, po jakimś czasie jest lepiej. Dziś mnie za to zaczęło wszystko swędzieć ... wiecie gdzie. Może to pozytywny objaw... że się leczy? Wcześniej problemu takiego nie miałam, ale choroba podobno może przebiegać bezobjawowo...

To Teraz nazywam sie Kwiat Basia z Katowic tak mi siostra zmienila bo ja ciemna w tych sprawach:) do tego mam zdjecie zabki zielonej wielkie cyce i czerwone usta:)

Gość iwcia10
grania nowe konto musisz otworzyc na nowym meilu,na tym samym sie nie da.

załozyłam nowego maila i nic. Wyskakuje mi że niestety nie możemy przetworzyć twojej rejestracji :( może jutro zaskoczy coś się uda

Dziwne ,..a jakie powiadomienie Ci wyskakuje? Dziewczyny czy my tam mamy sie zapraszac do znajomych? chyba nie, jezeli z sil jestem znajomą to u niej na fb nie wyskakuje co ja wstawiam w powiadomieniach?

Iwcia grupa jest tajna, u mnie nie widać nic o czym w grupie piszemy :) Edit - Iwcia ja do tajnej grupy potrafię zaprosić tylko znajomych, dlatego cię dodałam :)

udało się :) zresetowałam kompa i działa jestem Grania Grzybek- zaproście mnie

Sil, Kwiat sorki ze Was ze znajomych wyprosilam;) ale jednsk nie trzeba w tej grupie zaproszen a od Sil mi wyskakują ciągle znajomi do zapraszania:)

Gość Bimbałka
A ja jestem Bimbałka :) Kwiat basia zaprosiłam cie :)

zanim ja opanuję tego FB to zdążę urodzić hehe choć na razie nie jestem w ciąży. Muszę sie wam poprzyglądać i zapamiętać która jest ktora

Ale milo was widziec dziewczyny na fb :) bede mogla wam czasem jakis fajny przepis wstawic albo wy bedziemy sie wymieniac super pozdrawiam:) ja siedze na balkonie bo duszno a m w pracy.

no, miło na was popatrzeć :) Ale pewnie chwilę potrwa zanim się przestawimy, jeśli w ogóle :)

Gość Bimbałka
To w sumie ktos mnie teraz musi zaprosić tak? Bo ja już zaprosiłam kwiat basie i granie grzybek hihi i iwcie . A to ktoś z tajnej grupy ma być najpierw.

Założyłam konto fikcyjne - tak przynajmniej myślałam - dane nieprawdziwe - tylko maila prawdziwego podałam i przychodzi mi pełno zaproszeń od moich znajomych - kurcze jak oni mnie tu znaleźli? Nie ogarniam tego :/

Gość Bimbałka
Ojej ja też nie ogarniam :(

Malisia moze po nr telefonu? Meila jakiegos jowego sobie zupelnie innego otworzmi wtedy może.

Ja tez nie ogarniam ale za to mam siostre ktora umie i mi tlumaczy jak krowie na granicy a jak ja nie zalapie to sama mi wszystko robi a ja tylko otwieram patrze i pisze na tym forum ona tez mnie zalogowala jednak moge polegac na mojej siostrze jest super:) ja nie wytlumacze jak bym tlumaczyla to by zabraklo mi dnia alb caly rok:):):)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować