Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa...

czy peeling kawitacyjny na tydzien przed slubem to dobry czy zly pomysl?

Polecane posty

Gość majaa...

robil ktos? czy jest bezpieczny i czy moge zrobic bez obaw?

zalezy jaką masz cerę... ja zrobiłam raz nie widziłam praktycznie żadnego efektu, tylko miałam mocno wysuszoną i łuszczącą się skórę... tak przez 2-3 dni... więc jeśli nie masz masakry na twarzy to chyba możesz robić

Gość majaa...
masakry nie mam ale ponoc mam przesuszoną skorę i wągry

jak masz wągry to ten peeling ci nie pomoże- od razu mówię. jak chcesz pozbyć się wągrów to idź na wyciskanie manulane. najlepiej zadzwoń i zapytaj albo pójdz do salonu, wszystko ci powiedzą i ewentualnie dobiorą inny Zabieg

Gość majaa...
tzn pytam o ten peeling bo kiedys bedac u pewnej kosmetyczki w innym miescie robilam sobie makijaz na wesele i ta powiedziala mi, ze mam mocno przesuszoną skorę, niemal tynk czy cos takiego i zaproponowala cala serie peelingu kawitacyjnego. w sumie nic wiecej sie nie dopytalam bo sie spieszylam.

Gość majaa...
ogolnie to chce, zeby cera byla nawilzona i zeby nie bylo martwego naskorka bo makijaz slubny bedzie ladnie wygladal

ja się nie znam. Tylko tyle co mogłam z własnego doświadczenia powiedzieć o kawitacyjnym. najlepiej idź i zapytaj :) wągry możesz sama trochę powyciskać( np po super gorącej kąpieli) boli trochę ale zawsze coś daje. nawilżanie... maseczki i tona kremów nawilżających:) ja teraz używam ( bo mi powiedziała kosmetyczka że też mam trochę wysuszoną/ odwodnioną skórę) używam tego rano i wieczorem http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegnacja-twarzy/Essentials-wszystkie-typy-cery/Essentials-cera-mieszana-i-tlusta/Matujacy-krem-nawilzajacy-na-dzien-PIEKNO-I-PERFEKCJA widzę różnicę ( chociaż nie matuje zabardzo) ale widać że twarz jakaś taka zdrowsza :) zwłaszcza jak ja nigdy nie używałam kremów żadnych :))

Gość majaa...
a gdzie kupie ten krem w aptece?

nie no co Ty, w zwykłej drogerii :) on jakieś 20 zł kosztuje możesz się pokusić o jakieś vichy z apteki, efekt na pewno lepszy... ale dużo bardziej kosztowny

Gość mammmam mia
prponuję robić codziennie delikatny peeling zobaczysz jaka będziesz miała super skórę i po tym jakaś maseczka nawilżająca np z Ziaji sa teraz takie z glinki....ja też mam za tydzień ślub i moja skóra wygląda lepiej....ale dzisiaj poszłam na solarium i troszkę się spiekłam (idiotka)

Gość magdaaaaaa
Miałam kiedyś robiony piling kawitacyjny i szczerze mówiąc po jednym zabiegu nie widziałam większej różnicy...