Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna...

Jak poznać że zdradza?

Polecane posty

Gość niepewna...

Jak rozpoznać że partner zdradza? Mam na myśli zdrady fizyczne z przygodnymi kobietami (zarówno za pieniądze jak i po prostu z chętnymi), a nie jakiś stały romans. Co sprawdzić, na co zwrócić uwagę by mieć tę pewność?

Gość ++40++
łatwiej poznać jak ma romans, jak z przygodnymi to łapie okazję i trudno zauważyć jakieś przygotowania do randek czy zmiany w jego zachowaniu

Gość xxl-men
Daj sobie spokoj i lepiej nie rozpoznawaj. Co oko nie widzi........... Lepiej tez zdradzaj. Przynajmniej bedzie ci dobrze.

Gość on_ciekawy
Niepewna... a czemu w ogóle się tym zajmujesz? jak nie ufasz partnerowi to mu to powiedz, przedstaw swoje obawy, a nie w jakieś podchody się bawisz..

Gość niepewna...
Zajmuję się tym z kilku przyczyn: po pierwsze po raz kolejny znalazłam jakąś zablokowaną kodem kartę sim, po drugie mój mąż zaczął korzystać z drugiego numeru telefonu do którego bilingów ja nie mam dostępu, po trzecie wścieka się jak tylko wezmę do ręki jego telefon lub komputer, zaraz zamyka strony czy odkłada telefon jak wchodzę do pokoju, przestał go zupełnie interesować seks ze mną, nosi przy tyłku swoje kluczyki do samochodu, nie pozwala mi jeździć swoim samochodem, założył sobie nowe konto bankowe do którego ja nie mam dostępu, mówi ciągle że chce mieć trochę prywatności, znika z domu a całe dnie do pracy, a jest przedstawicielem handlowym więc nie siedzi w biurze tylko cały czas w terenie i nie mogę tego sprawdzić gdzie przebywa, z kolegami stroi sobie głupie żarciki często właśnie o prostytutkach czy innych kobietach, cały czas gada że wszyscy wokół wszystkich zdradzają, że sąsiad zdradza sąsiadkę że sąsiadka sąsiada itp itd. O co bym nie spytała zawsze jest jakaś wymówka czyli karta sim jest do czegoś tam, telefon do czegoś tam, konto do czegoś tam a jak chcę to sprawdzić to pada w szał że go inwigiluję, a kilka lat temu co było jego to i moje. Wiem że jak mu powiem że podejrzewam go o zdradę to się wścieknie i pewnie wyprowadzi, bo na pewno nie będzie się tłumaczył. Dlatego zanim wysunę tę tezę to chciałabym mieć jakiś dowód, tylko sama nie wiem skąd go wziąć. Mamy małe dziecko zapatrzone w tatę jak w obraz dlatego nie mogę działać pochopnie. Gdyby nie ono, nawet bym nie szukała dowodów bo to co napisałam już świadczy o tym że coś nie gra.

Gość ++40++
Wiesz, lepiej faktycznie nie szukaj dowodów zdrady bo to tylko doprowadzi do rozpadu waszego związku jak je znajdziesz, za to poszukaj powodu dlaczego między wami tak teraz jest. Czasami potrzebna jest bardzo szczera rozmowa, która wyjaśni co każde z was boli. Musisz wiedzieć, że faceci są łowcami i ciągle chcą polować i zdobywać, żeby ich postępowanie zmienić trzeba takiego czymś zacząć zaskakiwać, żeby zaczął patrzeć na ciebie inaczej. Spytaj się jego jaka powinnaś być, żebyś go interesowała.

Gość uno_dos_tres
i tu Cię znalazłam :) jasne, że mu nic nie mów tylko się wścieknie i zrobi ostrożny, uzbrój się w cierpliwość na maxa,oczy i uszy szeroko otwarte i wyczekuj momentu kiedy nadarzy się okazja, by sprawdzić mu tel., zajrzeć przez ramię nawet co robi na kompie,itp. Nie powinniśmy ufać sobie wzajemnie. To nasza jedyna obrona przed zdradą.Tennessee Williams

Gość uno_dos_tres
co w ogóle znaczy: lepiej nie wiedzieć? przecież ona już wie, tylko nie jest pewna na 100%. kobieca intuicja jest prawie niezawodna. ja wolałabym wiedzieć, niż się z tym gryźć, a jak już się potwierdzi i co z tym fantem dalej zrobić, to już inna bajka...