Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorealzaklopotana

pomozcie mi pozbyc sie kompleksu malego biustu...

Polecane posty

Gość lorealzaklopotana

dodam ze operacja albo tabletki odpadaja, ciąza tez... wiec? niedlugo mam impreze i chcialabym sie dobze bawic a nie patrzec na biusty kolezanek i dolowac sie nad swoim malym.... i zeby nie bylo komentarzy typu daj spokoj pewnie nie jest taki maly, dolaczam zdj,http://p3.kimono.pl/p3.kimono.pl/40617e6408662b399355a7205b739b96.jpg a moj wiek to 24 lata....

powaznie masz aż tak mały?? kurczę, ja też mam mały, ale nie aż tak.. ale to ma swoje plusy :) bo możesz sobie pozwolić, żeby nie zakładac biustonosza pod bluzki czy sukienki, a odstające nagie sutki sa bardzo sexowne ;)

Gość nie martw sie
ja mam mniejszy... a jestem po ciązy, karmieniu piersią, biust nic mi nie urósł nawet podczas ciąży i dosłownie milimetry w czasie karmienia ale tylko wtedy gdy mialam nawal pokarmu nie mam biustu i juz sie z tym powoli godze chociaz nie raz jest mi przykro jak widze cycaste dziewczyny...

A ja kocham kobiety z małymi piersiami. Wprost szaleje za nimi :) takich facetów jest więcej więc głowa do góry :)

Gość lorealzaklopotana
Edyciak chyba Ty lubisz sie wysmiewac, az taki szok? jeju

Gość lorealzaklopotana
nie martw sie :) oj przynajmniej Ty mnie pocieszylam i rozumiesz... dziekuje bardzo....

Gość Seraphina_90
Tabletki często wcale nie działają. Ja już liczyłam na zmianę miseczki, a tu nic. ;) No ale dobrze, że chociaż nie zmalał bo słyszałam, że i takie rzeczy mogą się dziać, gdy ktoś stosuje antykoncepcję. Myślę, że twoja samoocena poprawi się gdy poznasz odpowiedniego faceta. Mój wystarczająco mnie dowartościował i już nie przejmuję się małym biustem. Wolę mieć taki niż gdybym miała nosić silikony pod skórą, które na dodatek trzeba wymieniać. Dziękuję, ale nie zamierzam regularnie się kroić. Push up to dobry pomysł. Głowa do góry, nie takie ludzie mają zmartwienia. Pomyśl ile jest nieszczęść na świecie, ludzie są ciężko chorzy. zostają poparzeni, rodzą się z oszpeconą twarzą, a Ty przejmujesz się małym biustem. ;)

Gość lorealzaklopotana
dzieki ale ja zadnych wkladek nosic nie bd, stanikow typu push-up tez nie znosze....wole takie ciensze i bardziej dopasowane a jak komus sie nie podoba to trudno....

Gość nie martw sie
powiem ci tak wydaje nam sie ze kazda dziewczyna ma duze łądne piersi, osobiscie wsrod kolezanek mam jedną ktora rowniez cierpi na kompleks braku biustu...tzn braku eh my sie juz z tego czasami nabijamy, na pewno jest nas wiecej... trzeba zacząć zyc z tą myślą i przestac sie zadreczac. Mam męża dziecko, 25lat czasami powraca do mnie ta mysl, boje sie ze moj mąż bedzie chciał kiedys prawdziwej kobiety....a ja sie tak nie czuje myśle ze mi czegos brakuje przez to bierze sie straszna zazdrosc. Zaczynam z tym walczyc , nie jest tak zle jakby sie mogło wydawac, trzeba dostrzec w sobie zalety

Gość jatez 6tak mam
dziewczyno nie przejmuj sie,masz partnera?ja mam podobny biust do Ciebie,mąż po prostu szaleje,na poczatku sie wstydzilam,ale wtedy on mi powiedzial ze takie male piersi kocha,kiedy sie kochamy no wlasnie moje piersi sa najbardziej wymeczone

Gość Seraphina_90
Jeżeli bardzo zależy Ci na nieco większym biuście, a jesteś na tyle chuda, że nie zaszkodzi Ci przytyć kilka kg to możesz sobie na to pozwolić i zobaczyć, co się stanie. Piersi powinny być trochę większe.

Gość lorealzaklopotana
o ja tez sie czuje jakby mi czegos brakowalo...

Gość Seraphina_90
Oczywiście nie zrozum mnie źle. Nie mówię, że masz za małe i powinnaś mieć większe tylko, że powinny trochę urosnąć wskutek przytycia. :)

Ja też mam niestety mały i też mnie to strasznie wkurza:(

Gość lorealzaklopotana
jestem chuda 45/161... no sprobuje przytyc ale to nie jest takie latwe bardziej sie obawiam ze to pojdzie mi w brzuch albo gdzie indziej

Gość Seraphina_90
U mnie te 2, 3 kg robią różnicę jeśli chodzi o rozmiar biustu tylko że jak już uda mi się tyle przytyć to ciężko to utrzymać. :)

Gość lorealzaklopotana
hmm ja mam dystans do siebie czasami zartuje nawet, no ale wiecie jak by mi ktos powiedzial gdzie ja mam cycki, albo cos w tym stylu blagam co odpowiedziec... mnie by chyba zatkalo

Dziewczyny mały biust jest naprawde sexowny. Nie przejmujcię się. Faceci taki kochają :D

Gość lorealzaklopotana
a i jeszcze jedno to nie sa zadne plusy ze sobie moge pozwolic na zakladanie sukienek czy bluzek bez stanika... nie jestem na tyle odwazna mam male ale lepiej sie czuje w staniku...

"pomozcie mi pozbyc sie kompleksu malego biustu" "dodam ze operacja albo tabletki odpadaja, ciąza tez" "dzieki ale ja zadnych wkladek nosic nie bd, stanikow typu push-up tez nie znosze....wole takie ciensze i bardziej dopasowane a jak komus sie nie podoba to trudno" "o ja tez sie czuje jakby mi czegos brakowalo TO JAK TY TO SOBIE WYOBRAZAS ?????

Gość lorealzaklopotana
panlizak, moze Ty taki kochasz... moze ktos inny tez w sumie ile ludzi tyle gustow ale uwierz ze zarowno kobiety jak i mezczyzni moga sie z tego tak smiac ze cos... to tak jakby sie smiac z ksztaltow nosa...

Gość też miałam takie jak Ty, ale
bardziej hmmm szpiczaste, te na zdjeciu są calkiem ok (gdyby nie ten wstretny kolczyk) ile masz lat? dzisiaj mam wieksze, choc nadal oczywiscie male, pomogły mi dobranie odpowiedniego stanika i hcodzenie w takim rok, dwa (z poł rozmiaru przybyło) i.... przytycie. Nie jestem szczupla, przybylo mi 8kg, ale mam biust rozmiar wiekszy. Utyłam rownomiernie. Nosze teraz 70C

Gość lorealzaklopotana
pisuardesa slowami kobieto slowami.... slowa potrafia wiele jak ktos umie madrze odpowiedziec....

a ja mam małe, ale własnie seksowniej czuję się bez niego.. i to samo powiedziała Trinny w programie jak była w Polsce ;) nie, nie lubię się wysmiewać z ludzi, zwyczajnie nie wiedziałam, ze kobieta w takim wieku może miec taki mały biust.. poza tym kiedyś usłyszałam tu mądry tekst: "wolisz mieć małe i jędrne piersi czy wielkie z rozstępami?"

i generalnie pozbyłam sie kompleksow. Kiedys, jak miałam 20-22 lata, to byla zmora, te małe cycki. Czulam sie źle, niekobieco itp. Z wiekiem zmienil osie moje myślenie, że nie jestem obiektem seksualnym który ma sie komus podobac - miec cycki, nosic mini i dekolty bo samce tak lubią. Jestem piekną jaka jestem i nie musze sie podobac facetom. Jasne, jakbym mogla wybrac, wolalabym przecietny biust, bo jednak sylwetka byłaby bardziej proporcjonalna i nie byłoby problemu z ubraniem (jak kupie cos dopasowane w talii np. żakiet, to w bisucie odstaje i na odwrót)

Edyciak jestes jakas dziwna, taki biust jak w poscie z pierwszego zdjecia ma masa kobiet, nawet po 50tce, wiec nie wymyslaj

i po tym tekście chyba wyleczyłam się z kompleksów, dodatkowo gdy kupiłam sobie biustonosz dobrze dobrany - to tez bardzo pomogło.. i oczywiście ciągłe zapewnienia faceta, ze mu taki się podoba.. :) aż w koncu stanęłam przed lustrem i powiedziałam sobie, ze ok, może i mały i ale bardzo ładny i fajny i jestem z niego zadowolona..

Gość lorealzaklopotana
Dziekuje naprawde dziekuje.. przepraszam ze moze Ciebie Edyciak zbyt ostro skomentowalam, ale czy takie jak na zdj sa jedrne? ja sie moim bawie, zeby byly np bardziej sprezyste... takie jakby cwiczenia....