Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia111

Boże Narodzenie 2011

Polecane posty

W niektórych sklepach pojawiły się już świąteczne słodkości i ozdoby:) Czujecie już święta? Jakieś plany?

Gość ttttttttt
Bez przesady :-O Nawet jeszcze pazdziernik sie nie zaczal...

Choć nie wiem jak w tym roku będzie z wigilią. Chcielibyśmy wyprawić u nas ale rodzice się nie zgadzają. Poza tym chcielibyśmy 2 dzień świąt spędzić z przyjaciółmi ale oni mają rodziny po całej Polsce porozrzucane.

Gość boze jaka ja durna jestem
w lidlu juz sa swiateczne rzeczy, masara!!

Gość zabieraja ludziom resztę
wyjątkowej atmosfery, która nasz świat na kilka, kilkanaście dni przed Bożym Narodzeniem. Zrobiono z tego zwyczajny "przemysł", swoisty jarmark. Ale ja sie temu nie poddaje. Owszem, mozna w połowie października pomysleć o drobiazgach pod choinkę, łatwiej rozłozyć budżet, ale dekoracje i wszysko co związane z nadchodzącymi świętami nie powinno zaczynać sie wcześniej jak w okolicy 6 grudnia. Zatraca sie wszelki umiar i smak i widać to nie tylko z okazji świąt

Gość osobiscie nie widze powodu
osobiscie nie widze powodu, zeby tak sie podniecac tym dniem. przeminie, jak kazdy nastepny

Ja akurat bardzo lubię celebracje a i komercyjnej części świąt się poddaje. ;) Jednak też dopiero w okolicach początku grudnia kupuje ozdoby, jakieś drobiazgi na Mikołaja i zastanawiam się nad prezentami pod choinkę.

Niedługo to zaraz po Wielkiejnocy będą startowac z bozonarodzeniowym asortymentem:P

Gość mniszka anieliszka
marcepan lidl'owy zaliczony:) teraz szukam promocyjnych światełek choinkowych. I pomysłów na prezenty

Gość Św Mikołaj
Ja już się rozglądam za prezentami :) coraz bliżej :)

Gość Sawa83
Ja już mam kupionych kilka drobiazgów na prezenty - chusty i szale, oraz dwie gry dla dzieci. Przypuszczam, że w listopadzie zacznę piec pierniczki, żeby leżakowały aż do Świąt. Powoli zaczynam się zastanawiać co by tu upiec i jak rozłożyć sprzątanie mieszkania. Wiosną urodziłam dziecko a z półrocznym brzdącem ciężko będzie wszystko ogarnąć, więc chcę zacząć wcześniej. W sumie to na sprzątanie mam czas głównie późnym wieczorem :-/

Gość Sawa83
Dostałam już mailem gazetki ze świątecznymi promocjami z Tesco - zabawki, kosmetyki itp. :))))