Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szantażowana zośka

SZANTAŻ

Polecane posty

Gość szantażowana zośka

Jakiś rok temu pisałam z koleżanką na gg o minionych wakacjach. Ona jest mężatką i opowiedziała mi, że poznała fajnego faceta, który ją zauroczył i że pare razy się z nim spotkała. Ja natomiast (też mężatka) opowiedziałam jej o moich wakacjach i o tym, że gdy byłam na wczasach dojechał do mnie mój przyjaciel, z którym doszło do czegoś bliższego. Minął jakiś czas, a ona mi pisze, że jej mąż znalazł tą rozmowę i wszystko wie. Minął rok. Między nimi się popsuło i chyba dojdzie do rozwodu. Jej mąż ma tą naszą rozmowę zapisaną i powiedział, że użyje jej w sądzie, a do tego poinformuje mojego męża jaką ma wredną żonę, która go zdradza. Co mogę zrobić aby nie dopuścić do tego, że on wyklepie wszystko mojemu mężowi. Zaznaczę, że nasi mężowie się nie znają, ale w dzisiejszych czasach nie jest sztuką kogoś odszukać. Doradźcie.

Piszesz o domniemanym szantażu... Ale szantaż polega na groźbie wykonania czynności albo ujawnienia faktów, jeśli żądanie szantażysty nie zostanie spełnione. CZEGO ŻĄDA za milczenie mąż przyjaciółki? Czy jest to tylko tzw. postawa sprawiedliwego, który chce, aby "niegodne żony" czyny zostały ujawnione?

Co mogę zrobić aby nie dopuścić do tego, że on wyklepie wszystko mojemu mężowi. nastepnym razem po prostu sie nie puszczaj, bedziesz zyla spokojnie :-)

Gość rfwerwe
chuj z niego :O Jestem przeciwna zdradom, ale jeszcze bardziej przeciwna takim "życzliwym" jak ten mąż koleżanki. Po co się wpierdala w nie swoje sprawy?

Gość _30tka_
zawsze szczery, myślę, że gdybyś miał okazję to sam byś z niej skorzystał.

Gość AAA NMO NIE
"Co mogę zrobić aby nie dopuścić do tego, że on wyklepie wszystko mojemu mężowi. Zaznaczę, że nasi mężowie się nie znają, ale w dzisiejszych czasach nie jest sztuką kogoś odszukać." a niech mówi :) jak zbroiłas wes to na klate ::)