Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia1980asiunia

Pytanie do zonatych facetow

Polecane posty

Gość asiunia1980asiunia

Czy majac przed soba prowokujaca seksowna blondynke uleglibyscie pokusie(mam na mysli szybki numerek bez zobowiazan), jesli nawet kochacie swoje zony?

Gość karolkarolka
wiadomo ze tak i zawsze jak jest tylko okazja. albo se chociaż pomacać taką laskę w autobusie na pocierki a poźniej szybko se zwalić gruche

Jestem żonatym facetem ale chyba bym nie skorzystał. Chcociaż nie wiadmo jak bym był napalony i penis sterczałby mi to bym nie uległ. Taki jestem! :)

Gość kobiety przecież też
by uległy gdyby wiedziały, że nie będzie konsekwencji :) tacy są ludzie.

Gość Ale dno...............
dymam wszystko co ma dziurę

Gość żonaty32
każdy zdrowy facet jesli bedzie mial pewnosc ze sie nie wyda, posunie taka blondyne, kazdy!:D

Gość fasdfasdf
sranie w banie i głupie pierdolenie o moralności i szanowaniu siebie, chciałabyś, żeby twój chłop był zapatrzony w ciebie i świata poza tobą nie widział, ale niestety, taka jest już ludzka natura, sama mając okazję na numerek z jakimś filmowym amantem też być na to poszła, albo przynajmniej zdradziła męża duchowo, choć się oczywiście będziesz zapierać nogami że nie, więc nie pierdol głupot

Gość fasdfasdf
a ile mam według ciebie lat? Akurat tak się składa, że dojrzałość emocjonalna itp. nie ma tu nic do rzeczy, jest tylko słaba ludzka natura i tyle...

Gość errerrerrert
nie kazdy facet lubi k u r w y, są tacy co lecą tylko na inteligentne kobiety, a taka kobieta nie zainteresuje sie facetem w związku ;)

Gość fasdfasdf
temat dotyczył raczej czysto "biologicznego" numerku, więc inteligencja nie ma tu nic do rzeczy, po prostu nie wierzę, że człowiek po ślubie nagle staje się święty i potrafi się wyzbyć czysto ludzkich odruchów

Gość errerrerrert
jak ktos przed slubem byl kurwiarzem, to po slubie tez bedzie, proste ;) a jak ktos byl swiety zawsze to tak mu zostanie raczej.