Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robcio 73

Małe jajeczka-ocencie drogie Panie proszę

Polecane posty

kasjerka najmniejszy to 13,5 ha ha :).. dla Ciebie ten czekoladowy polecam.. KRÓLOWA I MEWKA.. DO MIŁEGO DZIEWCZYNY ! ;) PA

zwilż usta..dzięki :).. niech sobie szczekają mnie to ni ziębi ni grzeje !.. POZDRAWIAM RÓWNIEZ ;)

Gość juz_mialem_pokazac
ale po tych śmiechach chyba sobie daruje

Gość juz_mialem_pokazac
chyba jednak nie chcę

Dziś rano wstałem, naszczałem do zlewu i mile chłodząc jądra o ceramiczną biel umywalki, podrapałem się między pośladkami. Zaprawdę, powiadam wam, nie ma nic lepszego nad poranną toaletę rozpoczętą schłodzeniem jajec. Przeczesałem palcami grzywkę, która dzięki pomadzie na palcach, przyjęła miły dla oka kształt i niezbyt miły aromat, ruszyłem do kuchni delektując się luźno obijającym się o uda prąciem... :classic_cool:

Gość hdyegdgs
Robcio 73 dzięki za czekoladowego wolę normalne rozmiary ale twój serio mi się nie podoba a jeśli chodzi o prącie to wątpię czy obija ci się o uda :D

Gość chyba z mózgu
nie ma co troche pedalskie to < cio> wes gadaj jak facet z jajami a nie jak jakas cipa

Gość czwarta-trzydzieści
hihihi................słusznie ale jak on ma tak gadać skoro sam pokazał, że nie ma jajek a do tego trzyma fiutka na uwięzi hihi

Gość juz_mialem_pokazac
miałem tesz wam pokazać ale skoro tak się naśmiewacie z kolegi to jedyne co mogę zrobić to umieścić tutaj foto mojego kakałowego oczka. Zainteresowani ? Dodam, że tam równiesz jestem wydepilowany.

Gość juzmalem_pokazac
zabawne

Poranny rytuał parzenia kawy przerwał dzwonek do drzwi. - Pokażesz mi, jak depiluje się jądra? - spytała Lolitka szczerząc przymilnie krzywe uzębienie i wciskając się do mieszkania. Oszołomiony cofnąłem się nieco, by mogła przejść przez przeszkód, acz nie na tyle, by uniknęła otarcia się lekko o moje drgające radośnie już prącie... - Zapraszam do środka - uśmiechnąłem się przebiegle i poprowadziłem do kuchni ukradkiem podszczypując kurczącą się już mosznę... :classic_cool:

Wtem, niezamknięte na zamek drzwi, zostały gwałtownie otwarte i głośno zatrzaśnięte za intruzem, który już wbiegał do kuchni dysząc ciężko i rozwierając usta niczym pływający w płytkiej wannie wigilijny karp, wysapał - Ja też chętnie ci pokażę Patrzyliśmy na niego nieco zażenowani. - Może byś się chamie przedstawił - warknąłem groźnie, wzburzony brakiem szacunku dla damy. - Przepraszam - jęknął czerwieniejąc silnie na pucołowatej twarzy - Jestem Juz_mialem_pokazac. - Dziwaczne imię - rzuciła Lolitka - Ciekawe, czy penisa masz też dziwnego... :classic_cool:

Przygwoździł ją twardym, męskim, poważnym wzrokiem, zdjął spodnie, zzuł grube, żółte kalesony na misiu i obnażył swoje wygolone na gładko jądra i obsypanego barwnymi krostami kutasa. Z ust Lolitki wyrwało się ciche westchnienie. Takie "pufff" pełne zachwytu z nutką łakomstwa. A ja muszę przyznać, choć nie przychodzi to łatwo, Juz_mialem_pokazac miał jajca gładsze, większe i z głębszym odcieniem fioletu niż ja... :classic_cool:

Gość do Robico 73
padam :D:D pisz dalej! ;)

Fiolet dojrzałej śliwki węgierki, która aż prosi się o zerwanie napierając jędrnym miąższem na cienką, delikatną skórkę. Miele bezwłosa, gładka i jakże kusząca. Nie oparłem się wewnętrznemu przymusowi. Gnany odwiecznym prawem natury, instynktem i chucią, chwyciłem Juz_mialem_pokazac za idealnie wygolone jajo. Lolitka zwilżyła koniuszkiem języka wyschnięte z wrażenia wargi i wytrzeszczając oczęta niczym mała, zdziwiona dziewczynka, szturchnęła palcem drugą kulę... :classic_cool:

Gość no fev
fajnego masz penisa i cala reszte tez 🖐️

Gość no fev
mysle ze zdjecie pod takim kontem jest troche przeklamane hmmm

Gość ragnaldspodnieba
Dodam, że codziennie namaszczam go grubo gęsiwem i daję tate do polerki :classic_cool:

Gość no fev
gesiwo ......stare dobre kafe, ale o drazach z biedronki to juz nikt nie pamieta :o

Dziękuje wszystkim przyjaznie nastawionym za miłe słowa :).. reszcie cwaniakom mądrym w pysku mówię H.. wam w d... i kotwica w plecy !!!

Gość no fev
Robcio ale ch sie pisze przez CH a nie H 🖐️ to tak na malym marginesie

Gość wezuwiusz czy pryszcz?
aale maluch