Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkiiikkkaaa

Wypada iść na inaugurację w zielonej bluzce?

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa

Pytam, bo nie chcę iśc ubrana na czarno-biało. mam czarne, elegancki spodnie i do tego chciałabym założyć zieloną bluzkę. Wypada?

Gość kkkiiikkkaaa
Dopiero zaczynam studia i mają rozdawać indeksy.

Gość maturks4
Zdecydowanie NIE WYPADA. Sama byś się żle czuła wyglądając jak pietruszka wśród studentów

Gość zkaffe
Moim zdaniem nie wypada. Jak zobaczysz dziekana i rade wydziału odpierdolonych w te swoje szaty, to sie zawstydzisz w tej zielonej bluzce. niestety - trzeba sie ubrać zgodnie z konwencją.. czarno-biało i napraawdę elegancko

Gość kkkiiikkkaaa
Ale to elegancka bluzka, o taka, tylko, że cała zielona: http://www.google.pl/imgres?q=elegancka+bluzka&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1920&bih=979&tbm=isch&tbnid=14pqjOPUqAL30M:&imgrefurl=http://www.gendai.pl/product_info.php%3Fmanufacturers_id%3D23%26products_id%3D1031&docid=v2Y2yGL36QMDWM&w=422&h=600&ei=nBWDTo79F47Nsgbdv6CwDg&zoom=1&iact=rc&dur=355&page=1&tbnh=119&tbnw=80&start=0&ndsp=87&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=42&ty=52 naprawdę nie wypada?

Gość zkaffe
no jest bardzo ładna i elegancja faktycznie ale moim skromnym zdaniem jednak nie nadaje się na inaugurację...

Gość powiem i ja .........
ja też uważam że mimo wszystko do tych czarnych spodni jakaś biała bluzka była by bardziej na miejscu jak zielona