Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska jestem, nie wścibska

co w sobie pielęgnujecie najbardziej?

Polecane posty

jakiej części ciała poświęcacie szczególną uwagę? ja bardzo dbam o włosy i paznokcie :) a Wy?

Gość szcszcszc
o tzipę

Gość a jaktott
serce :)

Gość hhgffyghkkhn
włosy paznokcie cera

Gość kwiat_paproci_0978
cera, mozg, dłonie, włosy

a jak dbasz o włosy? ja pokochałam maseczkę z nafty, jajka, z olejkiem migdałowym i olejem rycynowym :) a dbanie o cerę u mnie sprowadza się do omijania czekolady i chipsów bo mam po nich pryszcze a tak to na stan skóry nie narzekam ;)

Gość c xc xc xc
o wlosy choc tak na prawde nic z nimi nie robie:) wlasnie po to by byly aturalnie zdrowe. jedyny kosmetk jakeigo uzywam to szampon, susze naturalnie zadnych lokowek prostownic itp. poza wlosami cialo-zeby sie nie rozszerzylo nigdzie:)

Gość dupka jelenia
pielegnuje w sobie najbardziej moje popierdolenie poniewaz zauwazylam ze ciekawi faceci na to leca ; p

Gość dupka jelenia
wlasciwie nie tylko faceci.,.. ciekawe osobowosci po prostu lubie przyciagac :) dla ktory wyglad nie jest najwazniejszy :D

ja o zęby niespecjalnie - po prostu myję 2 razy dziennie, płyn do płukania jamy ustnej i chodzę co pół roku do dentysty ;) a co konkretnie robicie, jak dbacie o siebie? ja mam świra na punkcie włosów i paznokci właśnie - włosy muszą być zdrowe, błyszczące a paznokcie ładnie spiłowane, na fajny kolor pomalowane ale przy okazji też używam odżywek, łykam czasami suplementy na paznokcie, robię maseczki na dłonie to wtedy paznokciom też się coś dostanie ;)

Gość hhgffyghkkhn
olej rycynowy maseczka z jajka i cytryny Wax Maska z Calosa jedwab odpowiednie szampony no i staram sie omijac prostownice itp, i łykam skrzyp;p

Gość ........kropka....
włosy twarz paznokcie ciało-balsamy itd. zęby cholera o wszystko dbam każdą część