Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Przemiłe Panie w Urzędach

Polecane posty

No szlag mnie bierze Dlaczego w takich urzędach jak Urząd Skarbowy, Ośrodek Pomocy Społecznej, Poczta zawsze muszą pracować takie zołzy?! Robią wszystko co tylko możliwe żeby utrudnić człowiekowi życie Spotkaliście się z uprzejmością i życzliwościa miłych Pań w okienku?

W urzędzie skarbowym? Nigdy, żadnej życzliwości. Teraz zmieniła sie trochę kadra( na młodszą) więc może będzie lepiej

Gość po drugiej stronie szyby
a jakbyscie sie czuly bedac po drugiej stronie szyby? moja mama juz 25 lat pracuje na poczcie, to mila i uprzejma osoba, stara sie jak moze a i tak nie ma dnia, zeby jej ktos nie zwyzywal :(

Gość a jaktott
różni są ludzie jeśli chodzi o panie na poczcie złego słowa nie powiem,są bardzo miłe przynajmniej te z którymi miałam przyjemność załatwiać jakieś sprawy w okienku, zdaje się że mieli na poczcie jakieś szkolenia z tego tematu,bo od kilku lat są raczej aż zbyt grzeczne;) a co do urzędów,np. komunikacji ok! żaden problem, ale pozostałe:O mają tam najwidoczniej w obowiązku pokazywać swoją WYŻSZOŚĆ nad ludem:O

Gość fvfsgvdfgdfgdfgd
zazwyczaj trafiam na raczej mile osoby

Gość Folo MIX
Bo te wredne to...... Biurwy ! :D

Gość Folo MIX
A wredni to..... Biurwysyny :D

Nie twierdze ze WSZYSTKIE sa niemiłe Ja z natury jestem miłą osoba i bardzo nie lubie jak mnie ktos zle traktuje lub bez powodu obraza A tak wlasnie jest w urzedach panstwowych