Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liaszkaaa

FOTOMODELING!

Polecane posty

Gość Liaszkaaa

Hej, dziewczyny! jak się załapać na bycie fotomodelką? :) Dosyć ładnie się prezentuję na amatorskich zdjęciach, interesuje mnie pozowanie do zdjęć bo jestem fotogeniczna... Jak się załapać, gdzie szukać ogłoszeń do pracy typu sesja zdjęciowa do reklamy rajstop itd?

Gość nie ma tak że do reklam
rajstop. jesli chcesz być fotomodelka to fotograf będzie wybierał do czego a ty musisz się zgodzić. z takimi co chcą same wybierać nikt nie rozmawia.

Gość c xc xc xc
przeslijmi swoje najlepsze zdjecia -2,3. diana2332@wp.pl

Gość Liaszkaaa
Te rajstopy to był tylko przykład :) chodzi mi o ogólnie o taką pracę jak reklamowanie czegoś, byleby nic zbyt erotycznego. Niestety nie wyślę zdjęć ponieważ nie wiem, do kogo one dotrą - każdy może się ogłosić na tym forum ;)

trzeba było isc do "top model":PA z duzej miejscowosci jestes?Nie ma tam agencji modelek?

Powinnaś najpierw zainwestować w portfolio, kilka płatnych sesji u dobrych fotografów, którzy nauczą cię podstaw. Poza tym powinnaś dużo ćwiczyć mimikę oraz pozy. A następnie możesz udać się do agencji modelek ze swoim portfolio. Ile masz lat i jakie wymiary?

Gość Liaszkaaa
Po co do top model? Ponizać się, dając się obmacywać i gryźć się z innymi dziewczynami :P Jestem ze Śląska, więc kiepsko z tymi agencjami raczej.

Gość Liaszkaaa
19 lat, 170 wzrostu, mały biust, ładna talia, szerokie biodra nie szersze jednak niż ramiona. Myślałam, że można łatwo znaleźć ogłoszenia w necie, że potrzebują dziewczyn bez doświadczenia, ponieważ szukam po prostu zarobku ;)

Gość askoasdwed
a ile wazysz?

Gość Liaszkaaa
55 kg

Gość c xc xc xc
moglabym ci pomoc,rozumiem ze sie obawiasz wysylac zdjecia w ciemno no ale czsem trzeba ryzykowac. ja nie naciskam bo nie mam w tym zadnego intetresu. jakbys sie zdecydowala to meila powtarzam diana2332@wp.pl.