Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyganeczkakoni

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam... Słuchajcie dziewczyny, kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia 10, 11, 17, 18, 24,25.09.11r. od kilku dni mam dziwne zawroty głowy, wczoraj np strasznie sutki mnie piekły, a dziś pobolewa mnie brzuch na dole tak jak na @. Miesiączkę mam wyliczoną na 15- stego wiec Czy to mozliwe ze zaszłam w ciążę?? Pomóżcie!

Gość dyrektore
po tak krótkim czasie nie ma objawów :o

Gość dyrektore
na tym etapie conajwyzej ciaza urojona :o

jeśli czekasz na ciążę to możliwe, że można Ci już gratulować. Jeśli nie chcesz być w ciąży, to całkiem możliwe, że przez 9 miesięcy się przyzwyczaisz ;P

Gość ssssssssssss
Jak okres nie pojawi się na czas, to wtedy zrob test.

Gość jonka300
masz wyliczona na 15 pazdziernika? to ty nawet jeszcze moglas nie zajsc hehe

Gość jonka300
a jak masz wyliczona na 15.10..to mialas ostatnia ok.15.09...to wspolzylas w czasie okresu?

Gość ssssssssssss
Wiesz kiedy w ogóle są dni płodne? :o

Gość ssssssssssss
No właśnie są, ale autorka nie ma o tym zielonego pojęcia :o

Gość jonka300
dziewczyno to Ty co dopiero masz owulacje moze 1 dzien po...to jak mozesz miec objawy ...matko swieta...to jest tak jak dzieci sie biora za sex:):)

Ale ja chce mieć dziecko, więc nie wiem w czym widzicie problem. Napisałam aby sie was poradzić czy to mogło się już stać, a wy mi jakieś swoje żale piszecie

Gość ssssssssssss
Może masz jakiś stan zapalny w pochwie?

Gość huihgui
raczej nie jestes w ciazy, kochalas sie w teoretycznie niepolodne dni, ale tylko TEOREYTCZNIE. poczytaj troche o wlasnej fizjologii dziecko, jesli juz bierzesz sie za seks

Gość chyba z mózgu
chyba z mózgu ci leci a jak zaszłas to wspóczucie dla tego dziecka ze bedzie mialo taka nie kumata matke 3 maj sie

Nie wiem nie byłam u lekarza... Poczekam do 15-stego aby zrobić test... Teraz w weekend też będziemy dalej to robić i się starać.

Gość jonka300
Masz 25 lat?...i nie wiesz ze owulacja przypada na 12-15 dzien cyklu..liczac od pierwszego dnia miesiaczki..czyli twoja zaczela sie ok 15..a mamy28 to trzynasty dzien cyklu...kumasz teraz?

skoro miesiaczka masz obliczona na 15 to u ciebie nawet jeszcze owulki nie bylo :/ 14dni przed okresem masz owulacje, zawsze, niezaleznie od dlugosci cyklu wiec niby skad objawy? z nieba chyba.. to ze cie cos zabolalo to znaczy ze pecherzyk ci rosnie i ze niedlugo peknie ahh baby

Gość czwarta-trzydzieści
taaa, a ja mam 115 lat i jestem super facetem ;) cały temat bardzo mądry a nawet mondry. gratuluje autorko pytania

"skoro miesiaczka masz obliczona na 15 to u ciebie nawet jeszcze owulki nie bylo :/ 14dni przed okresem masz owulacje, zawsze, niezaleznie od dlugosci cyklu wiec niby skad objawy? z nieba chyba.. to ze cie cos zabolalo to znaczy ze pecherzyk ci rosnie i ze niedlugo peknie" prosze bo chyba nie zauwazylas, dni plodne masz teraz wlasnie w tym momencie, czysto teoretycznie