Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczu pikczu

co robicie kiedy dzwoni do was jakis nieznany numer ?

Polecane posty

Gość purpura_to_moj_płaszcz
trzymam kciuki...

Gość jonka300
ja odbieram zawsze choc wiem ze duzo dzwonia z akwizycji..kiedys ciagle wydzwaniala baba aby przyjsc na pokaz materacy,po kilku jej telefonach gdy znow mnie zapytala czy przyje dopowiedzialam jej ze NIE..bo nie mam lozka to po cholere mi materac...odlozyla sluchawke:) kiedys dzowni na domowy jegomosc -halo czy to "twoj dom" -tak moj,a czyj..? -mozna rozm z pania Marysia? -nie bo takowa tutaj nie mieszka.. a gosc dalej ciagnie.. -a to twoj dom..? -no cholera moj.. -a kierownik jest? - nie ma wyszedl.. czsem na mojego ojca mowia"kierowniku" -to kto do cholery jest w tym sklepie? gosc sie wqurwil..:) -o matko to dom prywatny nie zaden sklep..zaczelam sie smiac a gos odlozyl sluchawke:)

jakby do mnie zadzwonił ktoś z oferta materacy, to pierwsze pytanie jakie by usłyszał to: "skąd ma Pan mój numer". A potem skarga do firmy, która nr udostępniła. No chyba, że się podpisuje wszystko jak leci, to się potem ma:P

Gość jonka300
purpura...nr telefonu moze miec z ksiazki..otwiera i leci pokolei...

Gość jonka300
Do mojego sasiada ktos wydzwanial calymi dniami..siasiad sie nazywa Wrona..Pan Wrona odbiera -- -Slucham -Wrona? -tak -kra..kra i tak to trwalo tydzien a po tygodniu znow dzwoni telefon -Wrona? -tak Wrona - pif-paf.. :):)

Twój prywatny telefon jest w książce??

Gość jonka300
z TP ..owszem tak

Gość ja zawsze odbieram
ja czasem na allegro wystawiam i chyba stamtąd firmy reklamowe mają mój numer, bo nigdy nie wyrażałam zgody na przetwarzanie danych, bez zastanowienia.... na nich pytania typu skąd mają numer nie działa- próbowałam.... .... jeśli chodzi o reklamy, to ja mówię zawsze coś w deseń, ze im dłużej trwa ta rozmowa tym bardziej zła jestem na firmę, którą reprezentuje dzwoniąca osoba- po tym tekście zazwyczaj słyszę dziękuję do widzenia :D ah no i dzwonią baaardzo rzadko powtórnie :D

odbieram, ale nigdy nie oddzwaniam, bardzo często te nieznane numery (przynajmniej w moim przypadku) to jacyś namawiacze z orange, internetu i innych tego typu pierdół..

Gość Introwertyk83
Ja na przykład, zawsze gdy dzwoni do mnie nieznany numer to go szybko wpisuję w Google i znajduję informację na serwisach typu ktoto.info bo obecnie społeczność tego typu serwisów jest bardzo aktywna a w bazie znajduje się sporo numerów

Mam podobnie jak Introwertyk83. Często dzwonią z reklamą, a nie chce mi się z nimi rozmawiać więc nie odbieram :D

Odbieram, oddzwaniam :) Nie boję się nieznanych numerów :D Jeśli to jakaś akwizycja etc to dziękuje i kończę rozmowę

Gość MartaGałuszkiewicz
Jeśli nie zdąże odebrać to zawsze sprawdzam sobie na infonumer pl czy mają jakąś informację na temat tego numeru!

Gość gość
Ja podobnie, nie odbieram dziwnych (nieznanych ) numerów. Mam zablokowane w ogóle , całkowicie połączenie z numerów zastrzeżonych (prywatnych), jak dzwoni do mnie ktoś z numeru zastrzeżonego, to się nie dodzwoni. Poza tym mam 2 numery. Jeden jest dla rodziny i znajomych i nie daję tego numeru byle komu i rzadko się zdarza, żeby jakiś nieznany mi wydzwaniał, a ten drugi to podaję jak ma jakiś kurier przyjechać, czy coś...

Gość gość
Mój mąż, też ma dwa numery.