Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 567ankanka88

JAK WYKRAŚĆ MĘZOWI -KTÓRY ZDRADZA TELEFON ???POMYSŁY

Polecane posty

Gość 567ankanka88

JESTEM pewna na 100% że facet mnie zzzdradza. Ale ciagla ma przy sobie komórke w dzień nosi ją w kieszeni spodni a w nocy trzyma ja pod poduszkę? może macie jakieś pomysły jak tu mu pzrechwucic komórke

Powiedz wprosto co masz do ukrycia ze tak telefon nosisz koło d.upy w czym problem ? POkaz jak nie masz nic do ukrycia i tyle.

Gość mooooooooo
j.w :) Albo zrob cos niedobrego na obiad ,tak zeby sraczki dostal w nocy ;)

Gość kobieta finansisty
a nie mozesz poprostu poprosić zeby pozwolil Ci zadzwonic do kuzynki bo ciocia w szpitalu a Tobie bateria padla? to wtedy nawet moze pozwoli Ci wyjsc do innego pokoju ze swoim tel. a swoja droga ja non stop mam wglad w komorke mojego ,On takze czesto sprawdza moja (kilka razy dziennie ) :P jak wraca z pracy i co rano hehe i nie wyobrazam sobie,ze mozna w zwiazku miec taki dystans i tajemnice

Gość szerloczka
a co robi rano, jak wstanie? idzie do łazienki z telefonem się golić ?

Gość 567ankanka88
jak go poprosiłam o komórkę abym mogła zadzwnic niby do koleżanki bo padła mi bateria to on sam wykręcił mi jej numer i stał mi za plecami abym nie mogła go pzrefiltrować więc na bank ma coś na sumieniu

Gość 567ankanka88
niestety rano ja wstaje pierwsza on śpi ale czujnie z komórką pod łbem co robić musze sie dostać do tej komórki

Gość szerloczka
to chyba łatwiej będzie ci wziąc dzień wolnego z pracy, pozyczyć auto od koleżanki i za nim pojeździć.

Gość 567ankanka88
a na pytanie czy moge zobaczyć komórke zareagował złością że on mi nie grzebie w komórce i to jest naruszenie czyjeś prywatności i intymności

Gość hm hmmmmmm
Może jakiś proszek na sen?

Gość hm hmmmmmm
Nie masz pojęcia co oni potrafią. Nawet jak juz dopadniesz komórki, moze mieć blokade klawiatura. Moze miec drugi tel.

Gość 567ankanka88
a jak się kąpie to wyłącza komórkę całkowicie - po prostu masakra z każdej strony a kiedys w nocy przyłapałam go na tym jak szeptem rozmawiał pzrez telefon na balkonie to była 1 w nocy-ja weszłam na balkon od razu komórke wyłaczył i na moje pytanie powiedzział że to była pomyłka

Gość szerloczka
ja moge mojemu nawet wąsy namalować jak śpi, bo on chrapie- wtedy wiadomo że śpi, ale tak samo posłuchać można oddechu, miarowy głeboki i dość wolny jest podczas snu, nie tak łatwo obudzić kogoś w środku nocy. musisz czuwać w nocy i zobaczyć o której ewentualnie idzie sikać, tak między 3 a 4 jest sen najmocniejszy, oraz w godzinę po zaśnięciu. Jak wsuniesz rękę pod poduchę wciskając ją w materac to poduszka sie prawie nie podniesie i dostaniesz sie do tej upragnionej komórki i przygotuj sobie jakiej alibi, co robisz przy jego głowie na wypadek, gdyby sie obudził jednak ;-)

Gość w takim wypadku
najlepiej wynając detektywa, on się wszystkim zajmie

Gość szerloczka
zawsze możesz zagrać va bank, pożycz jeszcze raz te komórkę, a jak ci wykręci numer to ucieknij z nią do pokoju, że niby chcesz na osobności i zamknij za soba na klucz. będzie sie dobijał ale sobie sprawdzisz i jak nic nie znajdziesz to go przeprosisz, że naprawdę chcviałaś to załatwic na osobności i masz prawo do dyskrecji, a jak znajdziesz, to nie będziesz sie musiała tłumaczyć ;-)

Wieczorem daj mu do wypicia herbatkę - PRZECZYSZCZAJĄCĄ, po 6-8h poleci do wc i nie będzie długo wracał, i wątpię żeby przy takiej potrzebie pamiętał o wzięciu telefonu ze sobą ;) Tylko nie prześpij momentu :P

Gość szerloczka
eksowi tak sprawdzałam kiedy spał i rzeczywiście potwierdziłam swoje podejrzenia. jesli kobieca intuicja cos podpowiada to czasem nie jest to tylko fanaberia

Gość szerloczka
okazało sie ze kłamał, że nie pisze z tą koleżanką i sie z nią nie kontaktuje, czy z nią sypiał to nie wiem, wyatarczyła mi wiedza że mnie oszukiwał, żeby sie wyprowadzić. Nie sprawdzam swoich facetów, ale czasem cos w ich zachowaniu mi tak "piknie", że wtedy sprawdzę dla świętego spokoju. W mysl zasady: ufaj i kontroluj.

Gość szerloczka
jesli ktoś mnie notorycznie oszukuje w ważnej dla mnie sprawie to uważam to za powód do rozstania, Ty nie ?

Gość nie rozumiem jak moznaaaa
ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? vZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!? v ZDRADZAC TELEFON?!?!?!!??!!?!?!?

Gość 567ankanka88
drzwi na klucz nie zamknę z racji tego że zamykają sie na klamkę a nie na klucz- nieraz próbowałam komórke wyciagnąć z podpoduszki ale zawsze sie budził bo ma dosyć płytki sen

Gość szerloczka
gościu po nocy rozmawia przez telefon na balkonie, pytany, odpowiada że to była pomyłka jakaś, komórę trzyma przy dupsku i pilnuje jak oka w głowie, kto wyłącza telefon kiedy idzie wziąć kąpiel ? trzeba chyba nie szanowac siebie, żeby przejść nad tym do porządku dzienneog i nie sprawdzic co jest grane?

Gość nie rozumiem jak moznaaaa
albo tak go wyruchaj ze bedzie tak zmeczony ze bedzie mial gleboki sen albo daj mu tabletki nasenne to sie nie obudzi.

Gość szerloczka
a on nocuje poza domem? albo jedzie prosto do domu po pracy? a ma możliwość wyskoczenia w czasie pracy ? bo jeszcze gdzieś trzeba tę ewentualną zdradę skonsumować.

Mianem "ważnej sprawy" można ochrzić każdą sprawę w ujęciu indywidualnym. Powodem do rozstania może być także np. notoryczne mówienie przez faceta: - No, przecież wiesz, że Cię kocham! Na co żona: - Znowu kłamiesz! - Nie kłamię! - Moja intuicja podpowieada mi, że kłamiesz. itd. Kobieca intucja to wymysł, który rodzi się w głowie wtedy, kiedy w związku nie ma dialogu.