Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela111

W wieku 16 lat musze zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość izabela111

Bylam u gina ktory stwierdzil ze bede wczesniej przekwitala. Mam 16 lat i najwyzszy czas bym urodzila choc jedno dziecko, moj chlopak 17latek nie chce mi tego dac, nawet moi rodzice byli u jego rodzicow prosic oto, oni nie sa zachwyceni propozycja.

trzeba przyznać, że obecna młodzież może i jest tępawa, lecz wyobraźni jej nie brakuje :D

Gość NO NIE WIEM CZY PROWO
kuzynce mojego męża tez ginekolog kaał się starać o dziecko jak miała 20 lat ale ona nie chciała. teraz ma 26 i od 4 lat bezskutecznie się stara zajść.

Gość jagodzianka z piekarnika
a ja w to wierze że tak może być, moja przyjaciółka dostała okres w wieku 8 lat, w wieku 20 musieli jej wywoływać bo sama nie mogła dostać lekarz kazał jej jak najszybciej dziecko mieć jeśli chce być matką, 3 lata próbowała zajść nie udało się, dopiero za 4 razem in vitro się udało ale cała ciąże spedziła w szpitalu i na lekach na podtrzymanie. teraz ma 28 lat i chcą z mężem adoptować bo ona juz nie może mieć dzieci.

Gość izabela111
Podobno w wieku 21 lat będę już przechodzić menopauzę :(

Gość zdarza sie niedowiarki
moze znajdz sobie kilka lat starszego faceta, ktory zdecyduje sie na dziecko:) tez slyszalam o menopauzie w bardzo mlodym wieku. powodzenia!

Gość niewiarygodne a prawdziwe
Ja również gdzieś o tym czytałam. Teraz już dziewczynki 9-letnie dostają okres, nie nastolatki, więc wszystko jest możliwe w naturze. Nie dziwię się, że 17-latek nie chce dziecka, Ty też chyba jesteś jeszcze na to za młoda. Dziecko to bardzo dużo odpowiedzialność i wychowywaliby je chyba bardziej Twoi rodzice niż Ty. A po czym ginekolog to stwierdza? Tylko na podstawie wyglądu macicy?