Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnbmvnbnvnvbnvnvb

Facet do 175 cm nie ma szans byc podrywaczem itp bo kobiety go automatycznie kla

Polecane posty

Gość vnbmvnbnvnvbnvnvb

syfikuja jako kurdupla itp i owszem tacy maja dziewczyny ale sa to z reguly kolesie do wychowywania dziecka zrobionego z jakims wysokim facetem albo facet jest bo nie bylo wyzszego w zasiegu albo po prostu daje babie poczucie bezpieczenstwa ze zawsze moze do niego wrocic, liczyc na niego w kazdej chwili (jak cos sie stanie i jej wysoki kochanek kopnie ja w doope). Bo jak tak patrze u znajomych to laski maja STRASZNEGO chopla na punkcie wzrostu, nawet te niskie , totalnie mnie rozwala sytuacja jak dla dziewczyny np 160 cm facet 176 jest "za niski" no dajcie spokoj.. Nie liczy sie zaden wyglad twarz , proporcje itp zauwazylem ze im wyzszy tym lepszy, totalne przegiecie

Gość karolw
sciema gay and fake

Gość miraculumm
Człowieku skończ pier do lić i wyjdź do ludzi a zobaczysz jak wygląda świat. Bo podczas gdy Ty narzekasz przy kompie niscy faceci znajdują dziewczyny, mają dzieci i dobry seksik ;). Wiem co mówię, mam już kolejnego partnera o niskim wzroście, z tym że byli to prawdziwi faceci a nie żałosne, jęczące dupki. Aha i gdy nie miałam faceta przez rok, zanim poznałam mężczynę mojego życia 175cm (który jest nie tylko przystojny, ale też mądry, czuły, inteligentny, zaradny) miałam wiele propozycji od wyższych, powiedzmy 180-185cm i jakoś żaden nie był na tyle interesujący żeby mnie poderwać.

Gość vnbmvnbnvnvbnvnvb
Na przyklad taki Prince i Tom Cruise kompletnie nie maja powodzenia :)

Gość IMO13855
vnbmvnbnvnvbnvnvb "Na przyklad taki Prince i Tom Cruise kompletnie nie maja powodzenia" Aż mnie zatkało... Taki Tom Cruise jest niebywale bogaty i SŁAWNY NA CAŁY ŚWIAT... pomimo tego, prasa śmieje się, że jest konusem, a sam zainteresowany nosi buty Z WKŁADKAMI PODWYŻSZAJĄCYMI - ciekawe nie? :classic_cool:

Gość Princessa Toffi
a ja sie zgadzam z autorem!karakanom niestety współczuje, sama nigdy nie spojrzałam na faceta poniżej 180 cm.

Gość hhhhhhhllllll
i o co tutaj w ogóle chodzi, takie idiotyczne generalizowanie ?? jako studentka na 2 roku (czyli daaawno temu) podkochiwałąm dsię dosyć w baaaardzo przystojnym chłopaku, który był tylko jakieś 5 cm wyższy ode mnie. a ja mam 165. i dziewczyny leciały na niego jak nie wiem co. mnie kurat nie chciał (no i dobrze sie w sumie stało..) później byłm w związku z takim co mierzył ok 180cm, też przystojny, w łóżku d*pa wołowa. potem taki też ok 180 cm w łóźku był super ale cham i prostak był poza tym. teraz mąż - ma 187 cm, w łóżku różnie bywa czasem jest WOW, a czasem tak sobie. więc co to za bzdury???

Gość ojjjjjjjjjjjj
hehehe;) nieprawda. Ja zna kolesi niskich, którzy są podrywaczmi. Liczy się charyzma i bajer.