Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka099

CO DOBREGO NA WŁOSY??? NAFTA KOSMETYCZNA??

Polecane posty

Gość brunetka099

próbowała któraś?? podcięłam póki co włosy, zafarbowałam bo miałam odrosty, a 1szy raz farbowałam. są gęstsze, zdrwosze, używała któraś nafty?? ile kosztuje?? pomaga, jak tak to na co konkretnie?

Gość brunetka099
???

Gość Sheen
Ja do końca zycia będę żałowała że zaczęłam farbować. Nafta i jedwab są skuteczne, ale nafta jest lepsza. Jedwab trzeba mieć dobrej firmy. :)

Gość brunetka099
ja mam 20lat, a farbowałam 1szy raz jakieś 3 miesiące temu. może trochę załuje tego, ze chciałam miec jasne włosy i mimo, że wiedziałam że cappucino blond mi nie wyjdzie na moich brązowych, ciemnych włosach to się uparłam i wyszły jaśniejsze ale w słońcu podchodzące pod rude.. - i tego żałuję. teraz farbowałam farbą z Avonu na ciemny brąz, bo mamie zostało ale i tak muszę poprawic ... ile kosztuje nafta i gdzie ją kupię?

Ja polecam maseczke ze zwykłej odzywki + kapsułek a+e. Raz w tygodniu sobie robie. Wlewam spora ilosc odzywki do miseczki i wyciskam 10 kapsułek, mieszam, potem nakładam na włosy, trzymam godzine pod folia i recznikiem. Włosy mam w zdecydowanie lepszym stanie.

Gość Sheen
Nafte dostaniesz w aptece, ale nie pamiętam ile kosztowała. Na pewno nie byłą droga. Do 20 zł maksymalnie.

Gość brunetka099
pełno mam w domu odżywek, balsamów, mam też jedwab, ale chcę coś zmienic. o tej nafcie już mi kilka osób mówiło, m.in babcia :P więc pytam o opinie;)

Gość brunetka099
ok, dzięki :) a co sądzicie o odżywkach kuracja 3D z Avonu, taka szara odnowa i regeneracja włosów?

Gość dupka jelenia pisze magisterke
henna! swietna odzywki z olejow, nie tylko z nafty albo jakies jajko albo seboradin ma fajne odzzyywywwkki i maseczki, kolor tez sliczny po nich taki mniamniaminam ;P

Nafta tania, ale nie wolno trzymać dłużej niż 20 minut na głowie, bo Ci się skóra głowy zacznie buntować. Może się uczulenie pojawić, popalić skóra, włosy mogą zacząć wypadać.

Gość gość
uzywam nafty od bardzo dawna ,zazwyczaj mieszam z zoltkiem i nakladam na wlosyna 10 minut,mam ladne wlosy,przyznam jednak ze "matka natura "nie obdarzyla mniebujna czupryna ala wioletta willas.

Gość gość
Naftę polecam - ale samą rzeczywiście trzeba trzymać krótko. Jako dodatek do odżywek, maseczek - można dłużej. Jeden minus - szybko zmywa farbę z włosów.

Gość gość
Nafta jest nie tylko dobra na włosy. Nafta oczyszczona, petroleum ma zbawienny wpływ na cały organizm, skórę, działa cuda w walce z nowotworami. Nawet niektórzy lekarze to potwierdzają.

Gość gość
Nafe raczej bym polecila na przerzedzenie wlosow. Zaczelam od miesiaca uzywac nafty 2razy w tyg i 2 razy wiecej ich trace a nie taki mialam cel :) stanowczo nie dla moich wlosow. Bardziej sprawdzaja sie u mnie odzywki i roznego rodzau serum z firmy radical lub regenerum plus olej z nasion wiesiolka i wychodzi multum baby hair co nie zmienia faktu ze nadaj wypadaja :( pozostaje dalej probowac :)

Gość gość
Teraz używam nafty z atomizerem z New Anna - jest wygodniejsza. Trzymam na włosach ok.10 min. Włosy są odżywione i przestały się łamać.