Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tłumacz przysięgły

O co zakład,że za jakieś 5 lat będzie rzesza bezrobotnych lub

Polecane posty

Gość Tłumacz przysięgły

pracujących za grosze inżynierów,którzy się skusili reklamami minister Kudryckiej.Jak można być tak głupim,żeby wierzyć w cokolwiek co władza reklamuje.

Gość Tłumacz przysięgły
to dopiero trzeba być debilem

Gość na razie jako inżynier
mam pracę i nie zapowiada sie w najblliższym czasie, że nie będę jej miał, jakis defetyzm siejesz

Gość Tłumacz przysięgły
nie socjologię,ale prawo

Gość Tłumacz przysięgły
A pracę to pewnie dostałaś przed tym zanim kierunki ścisłe stały się oczkiem w głowiej władzy.

Gość Tłumacz przysięgły
Ja nie mam nic do inżynierów,ale wskazuje na to,że jak władza się za coś bierze to jest to w najlepszym razie gawędziarstwo.

Gość na razie jako inżynier
nie tak dawno, jestem świeżo po studiach, ale moja siorka własnie dostała się na polibudę i prawie całe wakacje pracowała za dość dobrą kasę w inżynierskim kierunku, zdobyła fajne doświadczenie i chyba wszystkie sezony ma juz zapewnione. Przypuszczam, ze trudności ze zdobyciem stałego zatrudnienia nie będzie miała zadnych

na razie jako inżynier nie tak dawno, jestem świeżo po studiach, ale moja siorka własnie dostała się na polibudę i prawie całe wakacje pracowała za dość dobrą kasę w inżynierskim kierunku, zdobyła fajne doświadczenie i chyba wszystkie sezony ma juz zapewnione. Przypuszczam, ze trudności ze zdobyciem stałego zatrudnienia nie będzie miała zadnych" a co twoja siostra robila jesli mozna spytac?? i jaki kierunek??

Czarnowidztwo i narzekanie skutkuje nieszczęśliwym życiem. Czemu chcesz być nieszczęśliwy?