Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orientall

czy wypiszą mnie ze szpitala

Polecane posty

Gość orientall

jak będę miała okres? Moja koleżanka mi mówiła że jej nie chcieli wypisać po operacji jak miała okres, więc nie wiem już, przecież to nie jest nic takiego...

Gość majonez z chlebem
a jaką miała operacje koleżanka ? A Tobie co dolega ? Chyba dlatego nie chcą wypisać bo jak robią badania po operacji to wyniki są zakłócone np mocz jest nieprawidłowy w czasie okresu bo zawiera krew menstruacyjną więc chyba dlatego jej nie wypisali

Gość orientall
nie wiem, ona miała coś wycinane, jakiegoś wrzoda czy coś, nie pamiętam. A mi nic takiego nie jest, nie będą mi robić operacji, tylko idę do szpitala, a czuję, że na dniach będę miała okres, więc się martwię trochę czy to nie będzie jakąś przeszkodą żeby mnie wypuścić

Gość majonez z chlebem
wiesz,w szpitalu robia rózne badania no a okres je zmienia więc być może potrzymają cię dłużej moja siostrzenica lezała w szpitalu z powodu anemii no i tez miała okres w tym czasie wiec z tego powodu lezała dłuzej az minie okres dlatego zeby badania były dokładne

Gość orientall
oj, to coś czuję, że sobie tam poleżę... chyba, że się nie przyznam?

Gość majonez z chlebem
he he sami się dowiedza jak wezmą siusiu do badania lepiej nic nie ukrywaj

Gość orientall
ale mój okres trwa czasami nawet tydzień, a ja nie chcę o tyle dłużej leżeć w szpitalu... coś czuję, że muszę się zestresować, to mi się opóźni :P