marta11i8 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Witam Od jakiegoś czasu obawiam się że mogę mieć anoreksje... ale może zacznę od początku. Pół roku temu ważyłam 65kg. przy wzroście 167cm i jeśli chodzi o moją figurę no to miałam za dużo "tłuszczyku" na brzuchu, boczkach i udach. Wtedy postanowiłam że muszę się wziąć za siebie i schudnąć. Zaczęłam codziennie ćwiczyć, chodzić na długie spacery i jadłam 1000kcal dziennie. Starałam się jeść wszystko tylko w mniejszych ilościach. W maju ważyłam 57kg. i wtedy już coraz częściej zdarzało mi się zjadać więcej niż 1000kcal a od wakacji mam takie momenty że czasami jem bardzo mało (ok. 800kcal) a czasami mam takie napady głodu że potrafię zjeść nawet 4000kcal ! I to nie z powodu głodu tylko dlatego że mam na coś bardzo ochotę. Teraz ważę 55kg. i robię wszystko żeby nie przytyć, kiedy zjem za dużo to później staram się spalić to ćwiczeniami albo na następny dzień się głodzę, a już o wyrzutach sumienia nie wspomnę:( po zjedzeniu tego wszystkiego czuje się strasznie i łapię takiego doła że trudno jest mi to opisać :( nie wiem co mam robić. Boje się że przytyje a bardzo bym tego nie chciała:( Od jakiegoś czasu myślę i rozmawiam tylko o tym co zjeść, ile i żeby to nie miało za dużo kalorii. Nie potrafię zjeść czegoś nie licząc kalorii ;( Ostatnio miałam robione badania i wszystko jest w porządku oprócz niskiego poziomu glukozy i wysokiego TSH. Ale co do tarczycy to przyjmuje już leki przepisane od endokrynologa. Od jakiegoś czasu mam też zaparcia, wzdęcia, cały czas jest mi bardzo zimno, jestem rozdrażniona i mam problemy ze snem. Proszę napiszcie co o tym myślicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach