Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim anonim anonim

Moja kuzynka ukradła pieniądze

Polecane posty

Głowa mnie boli od tego wszystkiego. Moja kuzynka ukradła z firmy spore pieniądze. Mam sprawdzić ile tego było ... Jest tego tyle, że można się zabić wlasną ręką :( Ludzie co robić ? Ona zachowuje się jakby nic się nie stało //////////

Gość A K I M A
Przecież ,to jej problem.

Gość tak ma się tłumaczyć!
Czyja to firma? I dlaczego Ty masz sprawdzać? I dlaczego Ciebie boli głowa? Ty ją sprowadziłaś do tej firmy?

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
A to Twoja firma, czy po prostu razem pracujecie? W każdym razie tak czy inaczej współczuję Ci takiej sytuacji.

u mnie w miejscowosci była jeszcze lepsza sytuacja.. mamusia wsadziła swoja córunię na stołek, a ta ukradła z firmy spore pieniadze. a matka tam pracowała od 30 lat..

kurde ! Ja mam sprawdzić ile ukradła, bo jestem w roli tzw. "rachmistrzów" w firmie i NIKT nawet szefostwo nie wie o tym, że ta złodziejka to moja kuzynka :( Dodam, że jestem tzw. prawą ręką szefa :)

Gość 5 tys. to chyba dużo
To nie przyznawaj się, mów że jej nie znasz :D A tak poważnie to nie zazdroszczę, ale napisz jeszcze czy to Ty ją wkręciłaś do tej firmy?

Nie wkręcałam Jej, jak ja przyszłam do firmy na dużo wyższe stanowisko, to Ona już tam pracowała.

też tak uważam Popierdolone to na maxa I świat jednak mały jest :p

Gość sssssssssssssdsad
anonim anonim anonim kurde ! Ja mam sprawdzić ile ukradła, bo jestem w roli tzw. "rachmistrzów" w firmie i NIKT nawet szefostwo nie wie o tym, że ta złodziejka to moja kuzynka Dodam, że jestem tzw. prawą ręką szefa Prawą ręką powiadasz:)