Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARACZKI KTÓRE STARAJA

SIE JUZ WIĘCEJ NIZ 2 LATA ZAPRASZAM

Polecane posty

naprzyklad ja ja mialam robiony wymaz z kanalu szyjki macicy i mam niby nie mam zaczątek grzybicy na wszelkiwypadek mi tez zapisal lek ale juz jestem po kuracji a mój maz ma tylko tego paciorkowca w nasieniu a ja nie mam test ptc wykonuje sie w 14 dniu cyklu po ok 10 godz.stosunkuwklada specjalny przyrzad i pobiera sluz i patrzy pod mikroskopem jak sie zachowuja plemniki w sluzie plodnym u mnie bylo zero plemnikow w sluzie wiec test jest zły i mam wrogosc a czym ta wrogosc jest spowodowana trzeba to ustalic i dlatego moj maz mial robiony posiew bakteriologiczny i wyslzo ze ma paciorkowca i byc moze to jest przyczyna ale tego jeszcze napewno nie wiadomo bo jezeli drugi test znow wykaze to samo a paciorkowca nie bedzie to zostaje tylko zabieg inseminacji za ok.10 powtórka tych samych badan zeby sie przekonac czy juz jest dobrze czy nie

Gość LOOOOPAAAAAWOWA
paula-- a ze sie tak zapaytam :) jak sie robi to badanie na posiew u faceta? sperma do kubeczka i do laboratorium? jak ajest odplatnosc na to abdanie bez skierowania?

LOOOOPAAAAAWOWA posiew nasienia ale pod katem bakteriologicznym oddaje nasienie na miejscu albo do pól godz. przywieść i badania nie wiem jak jest bez skierowania z tym badaniem my placilismy 42 zl za to badanie a czemu pytasz?

Gość upupupupupup_up
up up