Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

Założyć na noc pieluchę>?

Polecane posty

Córka jest bez pieluchy od 22 mc. Wszytsko było ok do momentu gdy się rozchorowała. Zaczęła sikac w nocy w majtki. Nie budziła się nawet jak miała całe piżamki mokre. W chwili obecnej ma 24mc i juz było ok. Ok 24 brałam na nocnik na śpiocha, córka wysikała się i spała do rana. Wczoraj próbowałam ale nie chciała. Przebudzała się i za nic nie chciała usiąść na nocniku. O 5 nad ranem obudziłam się morka;) Przbrałam córkę, zmieniłam posiciel (córka spi z nami w łóżku). Nie wiem czy zakładac na noc pampersa. Podkłady nie działają, bo kołdra i tak bedzie mokra. Zakładać pampersa??? Może jakies inne rozwiązanie. Nie dawanie picia nie wchodzi w grę, córka jak chce pić to chce i już, nie zaśnie jak nie dostanie.

Gość rrtftr
niee, bo ją uwstecznisz wten zcas na nowo zakladając pieluchy, a takto jak nie ma to czuje mokro i nieprzyjemnie a w pieluszcze znow sie przyzwyczaji do tego komfortu i wdzien wam zacznie lac pod siebie

oj załóż oczywiście po co masz ją stresować jak i tak żle sie czuje bedąc chora, załóż na 3 noce i potem zobaczysz co dalej

Córka jest zdrowa. Wcześniej była przeziębiona, brała antybiotyk. Myślałam, że to po lekach bo i antybiotyk i syrop. Ale teraz jest zdrowa i znowu zsikała się w nocy. Wcześniej tego nie było, wstawała i komunikowała że chce siku. Nie wiem co robić. Codziennie pranie pościeli nie wchodzi raczej w grę ...