Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalogowo8

Serce czy rozum?????

Polecane posty

Gość Katalogowo8

Nie chce podawać konkretnej sytuacji ale jestem w rozterce. Serce mówi jedno a rozum drugie. Każdy z Was na pewno był w podobnej sytuacji. I tu moje pytanie? Na czym lepiej wyszliście? Co wybrać????

Gość w czerwonej sukience
jak możemy ci doadzić jak nie wiemy o co chodzi. sytuacje są różne, napisz chociaż ogólnikowo

Gość co???????????????///
wybierz po srodku-dupa :P

Gość Katalogowo8
Po środku się nie da. Nie chce właśnie opisywać tego wszystkiego na forum, wiem że jestem anonimowa tutaj ale naczytałam się co nieco na tych forach i zaraz zostałabym zalana falą krytyki i wyzwisk, czego chce uniknąć. Oczywiście chodzi o uczucia do dwóch mężczyzn :(

Gość w czerwonej sukience
ROZUM. ja tak wybrałam i nie żałuję

Gość tylko recznie i bez wirowania
jeżeli chodzi o wybór między 2 facetami, to jeśli wybierzesz rozum, to gwarantuję Ci, że jeżeli nie tym razem, to za dwa może pięć lat porwie Cię serce. wtedy caly zwiazek z rozsadku pojdzie się paść, będziesz kilka lat w plecy i postawisz całe życie na głowie. da się udawać przez chwilę i oszukiwać samą siebie, że bez miłości się da... a potem nagle jak grom z jasnego nieba...

Gość OckniętaPoCzasie
Dokładnie tego się boje, że to co z rozsądku zabrnie za daleko a potem nie da się już tego cofnąć. Myślałam że mnie to nigdy nie spotka! Cięzka decyzja.

a ja myślałam, że zastanawiasz się nad internetem :D pamiętaj - nieważne czy kierujesz się sercem czy rozumem, oferta tp jest najlepsza ;)

Gość D.BillI
intuicja:)