Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięknynosek

Piękny nosek WARSZAWA,kogo POLECACIE?

Polecane posty

Gość pięknynosek

J.W-jakiego chirurga polecacie z Warszawy-chodzi mi o korektę nosa, tj. tylko część chrzęstną? Już tyle się naszukałam, naczytałam...Ale jeszcze raz proszę o rzeczowe opinie na temat warszawskich chirurgów oraz ceny zabiegów:)pozdrawiam!

Gość pięknynosek
Nikt nie jest po takim zabiegu?:P

ja polecam dr Osucha własnie z warszawy to świetny specjalista jest , ma duże doświadczenie , pewna rękę znam mase zadowolonych klientek, które dzięki niemu pozbyły sie kompleksów, po za tym jest przemiłym człowiekiem, który doradzi i pomoże

Gość Kinszasa87
Ja o dr Osuchu słyszałam w kontekście jego pracy w szpitalu na Banacha i szpitalu klinicznym CMKP, chirurgią plastyczną zajmuje się też w swojej prywatnej praktyce. Mogę potwierdzić, że to sprawdzony specjalista.

Gość maginottka
swojego czasu szukalam specjalisty od korekty nosa, bylam chyba na trzech wizytach w trzech roznych miejsach i w koncu sie nie zdecydowalam - ze wzgledu na cene i obawy. radze ci spotkac sie w kilku miejsach z kilkoma lekarzami, bo najlepiej, zeby zabieg przeprowadzala osob, do ktorej masz po prostu zaufanie. w warszawie jest sporo gabinetow. wyszukalam w internetowej panoramie firm, bo jest tam najwiecej adresow i telefonow chirurgii plastycznej http://panoramafirm.pl/chirurgia_plastyczna/mazowieckie,,warszawa i jest z czego wybierac. przedzwon, porownaj ceny i wtedy podejmij decyzje.

Dr Kratochwil to świetny specjalista jesli chodzi o operacje nosa, zresztą możesz wszystko poczytać na jego stronie internetowej, ale on wykonuje różne operacje nosa od korekcji kształtu nosa poprzez korekcję czubka nosa po korektę skrzywionej przegrody nosowej. Na jego stronie http://www.chirurgia-plastyczna.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=34 masz opisane różne rodzaje operacji nosa.

Gość pięknynosek
A dr Witwicki? Może ktoś z Was mial z nim styczność...mało informacji jest o nim w necie: /

Gość jeeeessssss
Ciekawi mnie jakie nosy robi Stanczyk z Linea. Czy ktos tam mial zabieg?