Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ma ktoś z was (tv)

Polecane posty

ciekawa osobowosc, gdybyscie poznali takich ludzi co ja poznalam to inaczej byscie pisali. dla mnie to tu 98% ludzi nie ma zadnej osobowosci 🖐️

Sorry, że się wpierniczam w trakcie Waszej dyskusji :D ale odnośnie tematu też chętnie się dowiem czy warto bo zamierzam kupić Samsunga UE55D8090 :)

posadzaja jednoczesnie wklejajac moje fejsbuki, nasze klasy i co tylko? to chyba zaprzeczenie samo w sobie :D wkazdym razie jestem gotka, mam gotycka dusze wiec sie wyrozniam, jestem ponad... fakt. co ja tu robie...

lady --> no sciagnelam za twoja namowa, ogladam i pisze na kafe jednoczesnie, ladne ma te niebieskie oczy :) i dzisiaj widzialam ten pierwszy odcinek dextera z nowej serii. a game of thrones juz wszystkie - tzn jest jeden sezon a nastepny bedzie dopiero w kwietniu :(

po pierwsze jak ma kase to i tak widac, po drugie na kafe i tak nikt nie wie (no moze oprocz mnie.. :P ) gdzie jenni mieszka. a w ogole to fakt ze sie jest matka i zona w gruncie rzeczy nic nie zmienia. a temat o telewizorze wcale nie jest obnazajacy, nie zauwazylam zeby jenni sie z czymkolwiek obnazala, jezeli jenni poklocila sie z mezem to i tak o tym tutaj nie napisze.

dupe pokazala. dala taka fotke. a z tym bogactwem to sie nie zgodze. zlodzieje namierzaja czesto takie osoby przez neta. dopiero wowczas je widza i moga sobie przyjechac z odleglego miasta. matka, ktora ma dziecko tak sie nie zachowuje.

ciekawe jak namierzaja... chcesz namierzyc kogos po ip to musisz sie zwrocic do policji, co dla policji jest kosztowna i skomplikowana procedura. a jezeli chodzi o dupy, cycki itd to kazdy niech pilnuje swojej moralnosci :)

ip latwo namierzyc, jak sie chce. wcale nie musi ten ktos pisac do administracji. dla hakera to bulka z maslem, ip, potem adres na kogo jest net. glownie takie osobki biara z fb czy n-k. zreszta ja akurat to dziecko namiezry naet, bo przeciez walkowala na innych forach. maja tam jej adres pewnie. co moralnosci, niech se pokazuje, a pozniej foto z dzieciakiem - to jest zalosne. jakby mieszkala gdzie kolo mnie to na bank bym ja pouczyl. naraza na smiesznosc i siebie i rodzine. juz nie mowie o fotkach z kasa - zacheta dla zlodzieji.