Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ma ktoś z was (tv)

Polecane posty

mogę jedynie napisać, że jeśli często oglądasz w 3d to polecam :P samsung smart tv lub panasonic viera ;)

what pytasz? Czytam Cię Jennifer od jakiegoś czasu, nigdy sie nie wypowiadałem, ale kłótnie na tym forum z Tobą w roli głównej śledziłem. Zastanawia mnie jedna rzecz, czy ten topik to prowokacja do kolejnej awantury, czy naprawde nic oprócz kasy, domu super tv sie dla Ciebie nie liczy. Żeby było jasne, ja nie osądzam Cie, ale jestem ciekaw po co zakladasz tego typu topiki wiedząc że wyniknie z tego jazda i awantura

kyn jak bys miał kasę to tez byś sobie wymyślał co róż nowe rzeczy które chcesz kupić,pytam się o opinie a nie po to żeby wzbudzić prowokacje.

oczywiście Jennifer, masz racje, jednak pamiętaj że nie każdy ma kasę na taki telewizor, dom itd. Pamiętaj o jednym, masz kase, stać cie na luksus, i to ok, ale nie pisz innym ludziom że są gorsi bo nie mają tej kasy, uprzedzając pytanie, tak, wiem że tak pisałaś, wyzywałaś od biedoty do plebsu. Nie potępiam Cie bo mimo wszystko inteligentna dziewczyna jestes, ale nie afiszuj sie swym bogactwem, bo to nie jest ok

ok ;) już od dawna tutaj nikogo nie wyzywam ,bo wiem że nie każdego stać itp .,myślałam że ktoś mi poradzi ,podpowie ale ok ,najwidoczniej nie to forum;). pozdrawiam

skoro wiesz, że to nie jest odpowiednie forum na tego typu porady, to dlaczego zakładasz taki temat? Wyluzuj troszke, ja mam takie wrazenie czytając twe posty, ze za wszelką cene chcesz byc lepsza, bo masz kasiore, dom, urode (wg mnie jestes ladna) ale tak naprawde brakuje ci milosci. Tak uwazam, ale moge sie mylic

Klyn to z nudów tu pisze bardziej;) jestem przyzwyczajona do tego forum tzn.nie na tyle żeby spędzać tu całe dnie ,ale rano i wieczorem zaglądam dość często.Co do urody kwestia gustu ,tak jak i kasy (są bogatsi ,ja jestem powyżej przeciętnej tak bym to powiedziała).Zresztą punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;).Zmykam do kąpania będę za 20-30minut bo padnięta jestem... mogę cię pocieszyć ,że w najbliższym czasie będzie mnie tutaj coraz mniej ,bo muszę się uczyć do obrony licencjatu:/

Lady Love na wycieczki przyjdzie czas ,najpierw trzeba się dorobić ;)tzn wyposażyć porządnie dom ,kupić wymarzone auta a potem używać;) wole inwestować w rzeczy trwałe..ale fakt wycieczka mi się ost.marzy :( a wszystko trzeba w domek wkładać ...oby do wakacji

Gość a to jaa
ja mam marne 46cali,zajmuje pol sciany a wylaczony z gniazdka:D nie mam czasu na gapienie sie w pudlo;)

eeee tam gdybym miala tyle kasiory to bym sobie domek nad oceanem kupila i na wakacje tam wyjezdzala pamietaj ze najlepsze sprzety wymagaja tez drogich czesci ;) wiesz, wrazie gdyby cos sie zdupczylo

Lady Love a skąd ty kochana wiesz ile ja mam kasy?,pozatym dobrze mówisz domek nad oceanem ale zostawić tu w Polsce firmy a tam z czego żyć ,niestety jesteśmy tu uwiązani.

Gość a to jaa
lady z czym do ludzi?:Pprzeciez dzenka ma worek pieniedzy-potwierdzone und udowodnione fotka:D

jak się buduje dom to co to jest 30tys powiedzmy ? jak sam dach kosztuje 100tys;) a my nic wcześniej nie odkładaliśmy bo wszystko szło na rozkręcanie biznesów ,kupno działki ,mąż auto zmienił itp.. Na szczęście idzie zima a wtedy się zarabia więcej;)

Gość a to jaa
lady chociaz mozesz coodziennie oko nacieszyc:Di pomarzyc:D dzenka kochamy Cie;)

hehehe :D wiesz jak ktos potrafi gospodarowac kasiora to z 30 tysiakow pod koniec roku zrobi sie w ciuul maniadzow :D ( pieniedzy )