Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Potrzebny nocleg- Wrocław. Pilneee.

Polecane posty

Witam wszystkich. Od tygodnia dość nieśmiało próbuję załatwić sobie nocleg we Wrocławiu. Jestem studentką pierwszego roku-zaocznie i generalnie chodzi o jedną dobę z soboty na niedzielę (1.10/2.10)... Dojezdzam do Wroc. jakieś 200 km i na razie wykluczam plany przeprowadzki, dlatego też studentów, którzy mają jakiś wolny kąt w swoich mieszkaniach, itp. prosiła bym o ewentualną informację. Na razie może tutaj,a jak już znajdzie się coś konkretnego to ewentualnie na maila, czy gg. Spanie w hotelu nie należy do najtańszych,a myślę, że zawsze można się dogadać z korzyścią dla obu stron.

Jak na jedną noc to przy dworcu autobusowym masz hotel Podróżnik podobno bez luksusów, ale raz na pewno da sie przeżyć

Hm,dzieki za informacje... Te wszystkie hotele, motele ,hostele, itp... Już przeglądałam i liczą sobie tam jakieś 80 pln za dobe... Także znalazłam lepsze opcje w tej cenie ... Oczywiscie nadal biorę tą opcję jako ewentualność :/ Dzięki

To również wiem... Tylko ta cena dotyczy jakichś większych grup- np. w pokoju 6-cio osobowym...i wtedy ten koszt jest właśnie taki niski. A ja niestety jestem jak na razie sama... Jedyne osoby jakie zdarzylam poznac na pierwszych zajeciach, to byly z Wroclawia...

Może powieś ogłoszenie :) w mojej szkole pełno wisi takich różnych. także np ludzie ze studiów zaocznych szukają osób do wspólnego wynajmowania pokoju w hostelach.

Tak, to jest najlepsza opcja... Tylko poczatki zawsze są trudne, dlatego kieruję też to pytanie do Was, tutaj :)