Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olo997

Moja dziewczyna nie chc isc ze mna na ten sam kierunek na studiach..

Polecane posty

Gość Olo997

A co wy kobietki o tym sądzicie? czy to normalne?

Gość mysle ze Twoja dziewczyna
ma racje ;) Ja tez nie chcialam ;)

A co? Obawiasz sie że sam nie dasz rady? :p Oczywiście że normalne :) na pewno ma inne plany co do swoich studiów

i nie z powodu niepasujacego kierunku studiow. Poszlismy na podobne, tylko na innych uczelniach. Jakos nie strawilabym ciaglego przebywania ze soba :D

Gość a co!
może ma inne zainteresowania. mądra dziewczyna

Gość Małgoska Selem
powinna sie zastanowić nad tobą , bo z ciebie chodząca piz_da a nie facet.

ale nie wazne jest to, ze ma ochote cos innego studiowac. Zalozmy, ze obuydwoje chca isc na ten sam kierunek. Chodzi o to, zeby nie byc ze soba non stop, bo to przeciez fiola mozna dostac :D

Gość Olo997
oj chodzilismy do liceum razem i na 3 lata sudiow i bylo ok..

Gość ale durna jesteś :D
Edyciak, chyba Cię życie skrzywdziło. ja poznałam swojego obecnego faceta na studiach - jesteśmy w jednej grupie :D i co, miałam się z nim nie spotykać bo a nuż zerwiemy i będę go oglądać przez 3.5 roku? :D

wybacz, ale nie jestem durna, zycie mnie tez nie skrzywdziło, a twoja sytuacja jest zupełnie inna niz autora.. moja przyjaciólka tez poznała swojego chłopaka w swojej grupie na studiach.. to co innego.

nie rozumiem po co to obrazanie. Poznalas go na studiach. To jest subtelna roznica. Wlasnie o to chodzi, po co przywiazywac sie na cale studia to tej jednej osoby i ograniczac, skoro t na studiach najciekawsze osoby sie wlasnie poznaje :D

no dokładnie... ja mam takie samo zdanie.. Jednak teraz doczytałam, ze oni juz skończyli studia 1 stopnia, więc chodzi im tylko o 2 lata mgr.. ale myślę, że ona ma takie prawo studiować, to co chce... może uważa, ze po jej studiach zdobedzie lepsza prace, może to ja bardziej interesuje... a jak przez tyle czasu spedzaliście każdy dzień razem, to teraz troche rozłąki sie wam przyda :) i może wyjść jedynie na plus :)

Gość wussup
o jaka pizda nie facet..! to prowo

Gość kicia micia mua mua
Ja nie rozumiem dlaczego miala by isc???? Co, zrosnieci jestescie???

Gość Olo997
licz sie ze słowami.. po nastepne nie nie jestesmy tak tylko zapytalem co uwazacie! Dziekuje za uwage i dobranoc

Gość Olo997
w sumie to bedzie mialo swoje plusy jak ona pojdzie gdzie indziej... w koncu bez krepacji bede mogl podrywac mojego przyjaciela Zdziska

mysle ze twoje zachowanie nie jest normalne po 1 dobrze ze dzieczyna ma swoje zdanie 2 czy chcialbys zeby studiowala a potem robila w zyciu cos czego nie lubi tylko dlatego ze ty to robisz?? 3. chodzenie do jednej klasy czy potem te same studia praca to naprawde nie jest dobry pomysl.. trzeba miec tez swoje zycie zatesknic za soba, przyjsc do domu i meic ze sona o czym rozmawiac