Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mentoos

Gdzie sa porzadne dziewczyny

Polecane posty

Witam, po dluzszych obserwacjach dochodze do wniosku, ze w obecnych czasach jest niemozliwe aby poznac normalna i spokojna dziewczyne. Jestem spokojnym facetem, nie pale, nie pije, nie chodze do klubow, mozna powiedziec, ze jestem typem domatora. Lubie dlugie spacery i obserwowac zwierzeta. Wszystkie dziewczyny ktore znam sa rozrywkowe, tylko imprezy im w glowie, i jezeli chodzi o wymagania co do facetow, to powinien byc bogaty, miec dobra prace, wysportowany, przystojny i taki zeby sie z nim nie nudzic. A gdzie sa spokojne dziewczyny w obecnych czasach, dla ktorych nie licza sie tylko pieniadze i rozrywka ?

Gość spokojna...
jak to gdzie? tutaj na forum.....:)

Gość NieWiemCoSięStało
Są takie dziewczyny. Wystarczy zwrócić uwagę nie na te stereotypowo piękne. Choć takie też zdarzają się super kobietami. :)

takie dziewczyny o jakich piszesz to tylko w bajkach niestety... musisz byc przystojny albo bogaty a najlepiej jedno i drugie wtedy nawet jak jestes typem domatora to 99% na ciebie poleci

znam mnóstwo dziewczyn tego typu, ostatnio też zaliczam się do takowych :D może szukasz w złych miejscach?

ja moge siedziec z Toba w domu, pod warunkiem, ze bedziesz mi dostarczał codziennie piwa :P

Gość Kya88
Raz, że siedząc w domu napewno nie poznasz dziewczyny. Żadnej, ani spokojnej ani rozrywkowej. Dwa, nie każda kobieta lubi imprezy. Trzy, wymagania... cóż żyjemy w dobie gdzie portfel dla większości się liczy, choć wydaje mi się, że istnieją ludzie, którzy podchodzą do tego tematu w granicach rozsądku ;) Jakoś ludzie nie będący wspaniale sytuowani mają dziewczyny, tak więc nie powiedziane, że liczy się tylko "fura, skóra i komóra" ;) Pozdrawiam.

nie szukam bo nie wiem gdzie, codziennie widze na ulicy duzo ladnych dziewczyn, ale nie mam odwagi do nich zagadac, bo na 99% bedzie cos w stylu: spadaj frajerze

w takim razie skad u Ciebie te obserwacje skoro boisz sie zagadac? ;D

Gość NieWiemCoSięStało
Znajdziesz. Jest wiele dziewczyn, które nie chcą być zassane to świata, gdzie staną się fajne bo pójdą na impreze, upiją się i bla bla bla.

Gość wussup
ja wydaje mi sie jestem porzadna robie bez gadania laske z polykiem nie grymasze nawet nie trzeba mi kupowac piwa za to

Gość NieWiemCoSięStało
Ale skoro Ty oceniasz po samym wyglądzie, że tak Ci odpowiedzą... to faktycznie powodzenia.

Gość Kya88
mentoos Ale jeśli nie "zagadasz" to jak chcesz poznawać dziewczyny? Może problemem nie są kobiety ale Twoja nieśmiałość?

niesmialosc to tez moj problem od zawsze, nie wiem jak sie przelamac i o czym zagadac do nieznajomej

Gość NieWiemCoSięStało
Pójdź na impreze. Przy piwie lepiej się rozmawia.

Gość bobobob
w trumnie.

jak już upatrzysz jakąś konkretną dziewczynę to wymyśl jakąś sensowną gadkę i rozmowa na pewno się potoczy, ja też myślałem kiedyś że jak zagadam do jakiejś to mi powie od razu spierdalaj

kup dobre ciuchy, albo jak nie umiesz sie ubierac to poprosc kolezanke o pomoc, dobre perfumy, dbaj o siebie i wtedy zadna po zagadaniu nie powie ci: spadaj frajerze... no ale na ulicy to jednak tak dziwnie podrywac, zapisz sie na jakies kursy tanca np. czy czegos tam innego, tam mozna poznac normalne dziewczyny (ale tez pewno to nie jest)

Gość wussup
Logier no wlasnie ten facet z ktorymn niby jestem ale mnie nie szanuje to mi tak mowi. Ale co mi z tego : ( ja chcialabym milosci a nie byc idealem. Zalezy jeszcze czego idealem... a nie tylko kogo. No swietnie robie laske, idealem spermo-lykaczki jestem jesli moge sie pochwalic

Gość mnho
takie dziewczyny pewnie też siedzą w domach :) jeśli zagadasz do dziewczyny na ulicy i tak chamsko Ci odpowie, to tylko świadczy o ich kulturze osobistej ;p a jeżeli kulturalnie odmówi to nie ma co się załamywać, tylko trzeba próbować dalej aż się trafi na tą właściwą :D

no albo jesli naprawde taki niesmialy jestes to masz przeciez pelno portali randkowych, tam tez na pewno siedza niesmiale laski (jakas ladna tez da rade wyhaczyc), no ale za duzo tam sie z nimi nie rozpisuj tylko od razu ustawiaj na spotkania, powodzenia

spokojnie żyjemy w czasach gdzie większość społeczeństwa jest zakompleksiona, większość dziewczyn jeżeli zauważy że podoba się dla chłopaka na pewno Cię nie zbluzga

Gość u5uu55u
tu są.Ja np ;) Ja raczej myśle,ze cięzej spotkać faceta Twojego pokroju.I wiernego