Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja się pytam...

Jakie buty do czerwonych rurek?

Polecane posty

gdzie kupiłaś czerwone rurki? ;) to niezła opcja w sumie :P wydaje mi sie ze gdzieś były ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie :D

Gość brazowe sandały na rzepy
cichobiegi i oczywiście białe skarpetki!

Niestety allegro. Jeszcze nie doszły więc się nie wypowiadam co do ich jakości, no ale tak myślę teraz z czym je ubiorę ;) W beżu mam klasyczne szpilki - tych nie wymieniałam bo wiem, że z klasycznymi będą pasować, na wszystkich inspiracjach właśnie z takimi butami je widzę, ale jest jesień więc ciekawi mnie z jakimi pełniejszymi butami je nosić

ja bym na twoim miejscu zaszalała i dodała jakies granatowe (niebieskie) szpile albo fajne jazzówki, może w beżu

klasycznie - skorzana czarna kapota i czarne szpile :P na pewno bezpiecznie - choć ekstrawagancko na maksa :classic_cool: 🖐️ i w moim guście do tego - czerwone rękawiczki z dziurami ❤️ :D 🖐️

Akurat czarna skórzana kapota to może nie, mam szerszy wybór górnej garderoby ;) Tylko przy butach się waham, a w internecie wszystkie inspirację właśnie z klasykami pokazane

jeżeli włożysz beżowe to się będzie dziwacz ie zlewać i prawde mówiąc cieżko wyczuć jak to będzie wyglądać - ale raczej słabo..... bez kontrastu się chyba nie obejdzie - tak myślę :)

http://forum.szafa.pl/addon.php?53,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fwww.refinery29.com%2Fimg%2Fpixie-market-baggy-red-trousers-big.jpg mam tego typu bluzkę i buty idelanie pasujące - myślę, że to się zgra ( spodnie mam inne, normalne rurki) Ale ja wyżej chodzi mi o chłodniejsze dni gdy już trzeba będzie wyższe buty ubierać, tego typu inspiracji znaleźć nie mogę

mnie sie nie podoba 0 jest mdło no ale.... jak wiadomo - to moja opinia .... jak nie masz w tym kolorze to kup cos zamszowego jesiennego 🖐️

jest ok, podoba mi się tego typu delikatność, czy mdłość ;) jest kobieco, tylko szpilki bym zmieniła :P

czasem sytuacja wymaga, żeby było troszkę bardziej mdło niż ekstrawagancko :) Myślę, że same czerwone rurki dają COŚ do stroju więc totalnie mdło nie będzie ;) Buty mam inne jak na zdjęciu, ale pasujące bardzo do bluzki podobnej jak ta. Ale dobra już jakieś tam zestawy mam w głowie ogólnie ;) TYLKO O BOTKI MI CHODZI - JAKIE DOBRAĆ?

zakładasz czerwone spodnie i chcesz się jednak mdło ubrać??? :D bo sytuacja wymaga? ;) no cóż........ tego pozwol ze nie skomentuje :P

Napisałam bardziej mdło niż bardziej ekstrawagancko - same rurki to już coś więc CAŁKIEM MDŁO NIE BĘDZIE - dla mnie to ubiór stonowany, ale przecież o gustach się nie dyskutuje prawda :) Chciałam tylko porady jakie botki będą pasować, a nie jaki mam ubierać cały zestaw ciuchów :)