Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wussup

chyba zostane prostytutka co sadzicie (powazne odpowiedzi)

Polecane posty

Gość wussup
heh wiem wlasnie ze malzenstwo to co jak prostytucja : / tylko ze neistety niektore dziewczyny nadaja sie tylko do tej drugiej kategorii. ale to nic. mowi sie trudno. widocznie tak mialo byc. a potem napisze ksiazke. mam pomysl na swietne uslugi w branzy seksualnej, luksusowe, z dusza i osobowoscia :) wiem ze teraz jest popyt na rynkiu ale nikt tego nie robil jeszcze :D ale nie napisze zanim nie zaczne bo konkurencja nie spi ;D

Gość wussup
czy wy bywacie u prostytutek? mozecie podzielic sie wrazeniami? co lubicie i kiedy wracacie, kiedy sie dobrze czujecie a kiedy decydujecie ze wiecej juz nie pojdziecie?

Gość chyba_nie_masz
może załóż fejsa?

Gość Wacław IV Waza
Hehe :) W sumie jak za godzinę rozmowy , bądź co bądź ciekawej , będziesz brała 200PLN to przelicznik jest całkiem niezły. Opisz się trochę. Wzrost, waga, włosy....

Gość paaam
słaby temat do zartów sobie znalazłąś ...

Gość chyba_nie_masz
sprzedam i patent może tego nie wiesz, ale w śród zachodnich prostytutek bardzo modne jest posiadanie własnego bloga, w Polsce byłoby to dość nowatorskie i interesujące

Gość chyba_nie_masz
wśród

Gość wussup
zalozyc sobie fejsa jako prostytutka od uslug specjalnych ;P :D ? Suuuuper !! zrobie to ;D jestem drobna i niewielka, 158, przy czym ponoc super pupa plus ladny biust 75 E. Szatynka ale mysle o tym zeby stac sie lekko ruda lub bardziej brazowa (dla siebie, nie z powodow zawodowych ; )

Gość wussup
o fajnie :) wiem ze dominy maja blogi, ale ja bym chciala wejsc w dominacje z dusza, tj w taka lekka, bo nie ma sensu nastawiac sie tylko na ten typ klienta to jest rzeczywiscie bardzo fajny pomysl : ) chlopaki jak wypali to bedziecie mieli u mnie znizke ;)

Gość chyba_nie_masz
no to całkiem fajna musisz być z takim wyglądem

Gość Wacław IV Waza
A ile masz lat? Dzięki za odpowiedź na moje poprzednie pytanie.

Gość wussup
no wiadomo ;) ale zeby byc profesjonalistka;) to trzeba to i owo podrasowac 26. nie wiem wlasnie czy nie jestem za stara zeby zaczynac

Gość chyba_nie_masz
mi wystarczy cyber-dominacja za free za resztę mogę płacić normalnie

Gość brunett____
wejdz na meila

Gość chyba_nie_masz
generalnie jak jeszcze sama umiesz stać a nie o balkoniku to nie ma znaczenia wiek

Gość chyba_nie_masz
jutro się odezwę na e-mail dziś już padam

Gość wussup
:D ja tez ide juz spac, jeszcze mail sprawdze :) no dzieki dzieki, nie wiem czy to dobrze czy zle ale utwierdziliscie mnie w mojej decyzji :D chyba dobrze :D to historyczny moment, wussup was born ;) dobranoc :)

Gość Wacław IV Waza
Kurcze, żeby napradę zarobić w tej cięzkiej pracy , to nie ma czasu na osobowość. 4-6klientów to 1000PLN na dzień . Kto Ci tyle zapłaci za osobowość? Ta "kurewska" rzeczywistość jest chyba dużo bardziej szara niż mylślisz. Prostytutka skupia się żeby klient doszedł, a im bardziej dyskretnie to nie robi tym uchodzi za lepszą w swoim fachu. Ważny jest też wzrost, niskie zarabiają mniej. Wiek 26 lat, dobry by zacząć i wystarczający by zachować dydstans do tego co się robi i nie "wtopić"

Gość Wacław IV Waza
Dziękuję za zniżkę, nie skorzystam. Mam nadzieję , że Twoje słowa nie były do mnie skierowne, ja osobiście odradzam taki wybór .

Gość chyba_nie_masz
jeśli nastawi się na ilość to faktycznie może zarobić więcej, tylko ona chyba nie chce pracować przy trasie, tylko być dla vipów, tu się przydaje klimat i osobowość.

Gość chyba_nie_masz
a z czasem może zaśpiewać konkretne sumy, takie, że nawet ze zniżką nie damy rady się umówić.

Gość Wacław IV Waza
Życzę Autorce szczęścia. Dobranoc Wszystkim .

Gość chyba_nie_masz
Polska to kraj pełen perspektyw dla odważnych i kreatywnych ludzi takich jak autorka.

Gość Wacław IV Waza
Też tak uważam i wcale nie trzba zostawać prostytutką by z tego skorzystać.