Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Detarek

Jaka sieć komórkowa jakorzystniejsza???

Polecane posty

Gość Detarek

Hej, mam plusa na kartę, już mnie wkurza i chcę zmienić na abonament w jakiejś firmie. Czy jest wśród was osoba, która robiła ostatnio rozeznanie wśród sieci i wie co jest najkorzystniejsze. Gubię się w tej ogromnej ilości ofert... Dodam że zależy mi na chociaż 2 darmowych numerach. Nie piszę smsów i chciałabym by abonament nie był większy niż 60 zł. Jeśli istnieje jakiś kalkulator ofert to podajcie linka proszę.

Gość najkorzystniejszy jest Play
:classic_cool:

Gość tzui
siec rybna? :)

ja mam abonament w orange nie wiem w jakiej sieci masz te 2 darmowe numery ale w play wszyscy rozmawiaja za darmo ja u siebie place 59zl mam 150minut wymiennych na 300sms do wszystkich sieci dodatkowo mam 6000minut do 5 numerow w orange jak narazie ciagle dzwonie do tych 5 numerow, i ani razu nie wytrailam tych minut te 150minut ktore zostana z miesiaca przechodza na kolejny miesiac

Gość orendż
polecam

Gość Detarek
z tego co już zdążyłam się zapoznać to chyba jednak play i t mobile mają najciekawsze oferty :) dzięki za pomoc. W orange są drogie minuty poza siecią. Chyba skuszę się na playa lub t mobile i namówię rodzinkę do przejścia :)

Gość ja jestem w play
od roku przeniosłam numer z plusa... place 59zl mam 350minut wymienne na esy... jestem zadowolona z sieci:) teraz troszke zmienily sie taryfy ale nadal sa b ardzo korzystne:)

Gość Detarek
a jesteś w stanie w miesiącu wygadać te 350 minut i czy przechodzą na następny miesiąc???