Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoprawda?

Czy wasze sny się kiedyś sprawdziły?

Polecane posty

Gość czytoprawda?

Wczoraj śniły mi się zęby a mianowicie ich brak bo wyleciały utrata zębów w senniku oznacza np. śmierć kogoś bliskiego. Czy wasze sny się kiedyś sprawdziły?

Gość lolkowa777
tak i to nie raz

Gość czytoprawda?
Mam już swoje lata ale mimo wszystko przestraszyłam się interpretacja tego snu.. śmierć bliskiej osoby to jedna z rzeczy których boje się najbardziej;/

Gość lolkowa777
mi kiedyś śniło się że nasz dom się pali po jakimś czasie ktoś nas okradł(ogień to podobnież złodziej)

Gość no w takiej sytuacji to racja
mi sie nigdy nie spelnilo pod wzgledem interpretacji sennikowej ale raz sniło mi sie, że pod płotem u mnie na podwórku wyrósł borowik (a nigdy nic takiego nie miało miejsca) i nastepnego dnia własnie w tym miejscu on był :P to było jak byłam dzieckiem, wiecej razy sie to nie zdarzyło

Gość pannami
a mi się śniły liczby i że znalazłam pieniądze. Następnego dnia pusciłam totka z tymi liczbami i wygrałam kilkadziesiąt złotych :)

Gość lolkowa777
Ale ja np często mam tak jakby deja vu , mam uczucie że coś już robiłam ale nie pamiętam kiedy i wtedy nie wiem czy to mi się śniło czy zdarzyło się kiedyś

Gość no w takiej sytuacji to racja
lolkowa777 mam identycznie mam bardzo realistyczne sny i je pamietam latami, co wiecej - mam tam jakby równoległy świat - sa pewne miejsca, zupełnie wymyslone rpzeze mnie i nieistniejące, ale pojawiaja sie w roznych snach, jest taka jakby ciągłość i czesto też nie wiem, czy coś mi sie sniło, czy to prawda potrafie smiac sie przez sen do rozpuku, az budze domowników, albo ryczec wniebogłosy.