Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikwaka 12345

mężczyżni czy lubicie

Polecane posty

Gość pikwaka 12345

kiedy kobieta przyśle wam pikantnego smska, ale nie jakiegos świńskiego, tylko takiego troche prowokującego...?dając mu do zrozumienia,że ma na niego ochote?

Gość pikwaka 12345
up

Gość Mysia 2 wciąż działa
a na koniec zoofile , dzięki Donkowi i Bronkowi wpadniesz do burdelu i podupczysz sobie w przyszłości 3-latka/ę , albo np. zyrafę. Wali mnie ta Wasza normalność , przeczytajcie sodomici : Przeczytałam i najpierw pomyślałam, że to żart jakiś. Jednak artykuł zamieszczony jest na poważnej stronie. Na stronie, która prezentuje opinie, z którymi nie zawsze trzeba się zgadzać, ale żartów z czytelnika nigdy sobie nie robi. W USA, a dokładni w Baltimore odbyła się konferencja zorganizowana przez pro-pedofilskich aktywistów, na której to pedofile domagali się zmiany definicji - pedofilia! Podczas konferencji dyskutowano na temat seksualności dzieci i zastanawiano się w jaki sposób można wykreślić pedofilie z listy zaburzeń psychicznych. Grupa, która zorganizowała panel dyskusyjny klasyfikuje pedofilie jako normalną orientacje seksualną, tłumacząc to tym, że ludzie rodzą się z pociągiem seksualnym do dzieci. Ich zdaniem nie można również leczyć pedofilów. Co ciekawe, powyższy pogląd popierają amerykańscy psychiatrzy Za zmianą definicji padały argumenty, które wprowadziły mnie w stan lekkiego szoku. Cytuję: „Dyskutanci podkreślali, że Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne ignoruje fakt, iż pedofile „żywią uczucia miłości do dzieci. Tę „miłość można ich zdaniem porównać do zafascynowania heteroseksualnego dorosłych osób, jak również do zafascynowania homoseksualnego. Niemal wszyscy paneliści zgodzili się, że pedofile są „niesprawiedliwie piętnowani i demonizowani przez społeczeństwo i że „dzieci z natury nie są w stanie wyrazić zgody na seks z osobą dorosłą, dlatego powinno się dopuścić do takiego aktu bez ich zgody. Dawno już nic tak mnie nie wyprowadziło z równowagi. Jeśli czystą przemoc wobec słabszych i bezbronnych nazywa się „miłością to w jakim kierunku zmierza rodzaj ludzki? Jeszcze trochę to pedofile wyjdą na ulicę i zaczną domagać się tolerancji dla swojej odmienności, oraz żądać naszej akceptacji na uprawianie seksu z dziećmi. I wcale by mnie to nie zdziwiło, w końcu w ostatnich latach dużo się mówi o tolerancji. Uczy się nas, że odmienność winno się tolerować, że tolerancja równa się humanitaryzm. No jeśli na tym ma polegać tolerancja, to tolerancyjna nie jestem, bo NIKT, NIGDY nie otrzyma mojej zgody na seksualne wykorzystywanie dzieci!