Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma20

Co zrobić..tak czy nie?

Polecane posty

Gość niewiadoma20

Mam duży problem...Rok temu z dużego miasta Przeprowadziłam się do małego miasteczka..nie znałam nikogo i byłam dopiero po rozstaniu z chłopakiem..Zaczełam sie spotykac z kolesiem,na poczatku fajnym,milym itp..pozniej okazało sie ze chcial mnie tylko przeleciec i nastepnego dnia cale miasto o tym mowilo ,dostawalam jakies sms,telefony..Od tamtej pory minal rok,przez ten czas bylam z jego kumplem,co on uznal za odebranie mu kumpla..Teraz znowu zaczelam sie spotykac z kims kogo on zna,juz dostalam ,referencje, na poczatku od niego,do tego chlopaka z ktorym sie spotykam ze jestem dzi**a,ze dobrze ciagne..no same bzdury...Ten chlopak z ktorym sie teraz spotykam ,a spotykamy sie z miesiac.moze troszke wiecej,chce sie juz kochac..ja nie mam na to najmniejszej ochoty,i sie zastanawiam czy nie lepiej gdyby przespal sie z kims innym i dalej sie ze mna spotykal,glupi pomysl,ale nie znam go na tyle zeby stwierdzic czy czasem nie jest taki sam,a ja gotowa na seks teraz nie jestem.

Gość E-kwiaty.pl
Powiedz mu dokładnie o co chodzi i zobaczysz jak zareaguje. Jeżeli mu na Tobie zależy to z pewnością da Ci czas i poczeka na to aż będziesz gotowa. Pozdrawiam www.e-kwiaty.pl